Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΜΠΟΥΜΜΜΜ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥ…

Μέσο αυτής της στήλης θα σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των παιχτών μας μετά από κάθε αγώνα. Ποιοι μας άρεσαν και ποιοι όχι και που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα μας. Θα κάνουμε ποδαρικό με τον χθεσινό μας αγώνα.


Διονύσης Χιώτης: Για μια ακόμη φορά ο εκπληκτικός φύλακας άγγελος μας έδειξε το αστείρευτο ταλέντο του και την αγάπη που τρέφει για την ομάδα μας. Ο Διονύσης ήταν εκπληκτικός ψες. Σχεδόν αλάνθαστος σε όλες τις τοποθετήσεις του και κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις κράτησε τους Ισπανούς μακριά από τα δίχτυα της ομάδας μας.(εκτός από την φάση του γκολ). Δίνουμε ένα 9.5/10.

Μπόμπαν Γκριντάροφ: Ο υψηλόσωμος αμυντικός μας είχε καλή παρουσία χθες και έδωσε λύσεις στις λίγες φορές που μας έκλεισαν στα καρέ μας οι αντίπαλοι μας. Πολύ λίγα τα λάθη του τα οποία ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. 7.6/10.

Πάολο Ζόρζε: Ο καλύτερος μας παίχτης χθες το βράδυ δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Πορτογάλο. Τοποθετημένος σωστά σε όλες της φάσης έκοψε αρκετές από της προσπάθειες των Ισπανών. Ήταν άψογος και στο ψηλά αλλά και στα χαμηλά μαρκαρίσματα. 10/10

Γουίλιαμ Μποαβεντούρα: Εξαιρετικός και ο Μπόα χθες, δεν άφησε περιθώρια στη Χετάφε να κάνει παιχνίδι από αριστερά. Δημιουργήθηκαν ορισμένα κενά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά κατά τ’ άλλα ήταν περίφημος ο Βραζιλιάνος.8.6/10

Άθως Σολωμού: Μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο έμεινε ο Άθως και σε πολλές περιπτώσεις βρεθήκαμε εκτεθειμένοι από τα άτσαλα και άκυρα μαρκαρίσματα του νεαρού μας άσσου. Είχε μερικά ξεσπάσματα αλλά μέχρι εκεί. Βρέθηκε σε κακή μέρα ο νεαρός και ελπίζουμε να αφήσει πίσω την ψεσινή του εμφάνιση και να δείξει στην συνέχεια πως δίκαια τον εμπιστεύεται Ιβάν και κόσμος.5.5/10.

Σάββας Πουρσαιτίδης: Μπήκε ως αλλαγή στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και τα πήγε πολύ καλά. Κάλυψε το κενό του Μπόα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος αποχώρισε τραυματίας. Όσο αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός θυμίζοντας μας πως αν και στα 34 του βρίσκεται σε εξαίρετη φόρμα.7/10.

Γιοστ Μπρούρσε ή Γιοκ: Ο Ολλανδός ήταν ο χειρότερος μας παίχτης στο γήπεδο. Φαίνεται καθαρά πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο ρόλο του αμυντικού χαφ. Ο πιο αργός από όλους. Δεν μπόρεσε να μαρκάρει καθόλου και στις ελάχιστες φορές που το έπραξε έκανε φάουλ, ιξού και η κόκκινη. Προτείνουμε στον προπονητή μας να τον δοκιμάσει στην περσινή του θέση και να πάρει ο Χρύσης ή ο Σατσιάς την θέση αυτήν.2/10

Γκουστάβο Μαντούκα: Μέτριο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο μας που δείχνει να θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Πίσω από τον καλό του εαυτό συγκριτικά με τις εμφανίσεις που είχε στην ΑΕΚ Αθηνών. 5.9/10.

Έλιο Πίντο: Ο πιο σταθερός μας παίχτης την περσινή περίοδο ήταν ένας από τους πιο ασταθής ψες. Τρεις φορές τουλάχιστον έδωσε λανθασμένη πάσα η οποία κατέληξε σε ξένα πόδια.6/10.

Νούνο Μοράις: Έκανε ότι μπορούσε ο Νούνο. Ήταν πολύ κινητικός αλλά δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.7/10.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Μοιραίος του χθεσινού αγώνα ο Μπίδης μας που έχασε το πέναλτι. Φάνηκε στη συνέχεια πως τον επηρέασε γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις παρακρατούσε την μπάλα ενώ είχε πολλές επιλογές για να δώσει την πάσα.7.5/10.

Αίλτον Αλμέιδα: Ο μοναδικός παίχτης μας που κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Χετάφε. Κέρδισε το πέναλτι και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα ο Βραζιλιάνος, που δεν ήταν αρκετό για να μας χαρίσει την πρόκριση. Τα έβαζε με τρεις και τέσσερις αντίπαλους βγαίνοντας νικητής και με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα.8.9/10.

Εστεβάν Σολάρι: Δεν κατάφερε να δει δίχτυα ο Τάνο αν και είχε πολλές ευκαιρίες να το πράξει. Καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό που φάνηκε να κουράστηκε στο τέλος.7.8/10

Ιβάν Τρισκόφσκι: Ο Σκοπιανός που μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή είχε καλή παρουσία και 2-3 ευκαιρίες να σκοράρει. Ούτε και αυτός τα κατάφερε αλλά έδειξε ικανός να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα μας.7/10.

ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ... ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΕΣΕ...


Η μπάλα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο. Στον χθεσινό μας αγώνα για πρόκριση στους ομίλους του Europa league ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 με μια ομάδα που αγωνιστικά ήταν κατώτερή μας. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιούσαμε το σκορ σίγουρα θα ήταν διαφορετικό. Η μπάλα όμως  τιμωρεί και το μάθαμε με τον χειρότερο τρόπο εφόσον το τέρμα που δεχτήκαμε ήταν πολύ τυχερό. Μετά από ολιγωρία τις άμυνας η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος και μονομιάς το όνειρο για πρόκριση 
εκμηδενίστηκε.

Όλοι μας φύγαμε από το γήπεδο λυπημένοι αλλά και περήφανοι για την ομάδα μας. Οι παίχτες μας προσπάθησαν όσο μπορούσαν, έδειξαν πόσο μπορούν να προσφέρουν και το κυριότερο ο κόσμος ήταν εκεί και θα είναι εκεί να στηρίξει την ομάδα στον δύσκολο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Την Δευτέρα ενάντια στον Ερμή πρέπει να δείξουμε σε όλους πως είμαστε πολύ πιο δυνατοί από πέρσι, πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι από ποτέ για να κτυπήσουμε το double.







ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑ.. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ...
Apoellos

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΣΙΝΙΟ; Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ;

Από χθες διαβάζουμε πως ο Μαρσίνιο υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Πέμπτης. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι αληθής οι πληροφορίες αυτές για τον λόγο ότι ορισμένα sites γράφουν πως υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδος μας.


Γνωρίζουμε πως αν όντως έχει πρόβλημα ο παιχταράς μας δεν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να αγωνίζεται εφόσον ο Ιβάν στηρίζεται σε αυτόν τόσο για την Ευρώπη (αν περάσουμε στους ομίλους) όσο και για το πρωτάθλημα.

Ίσως ο προπονητής μας να θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ισπανών παίζοντας με κριμένα χαρτιά. Βγάζοντας μια είδηση προς τα έξω, που αφήνει τον καλύτερο μας παίχτη μέχρι στιγμής αμφίβολο, κάνει τους αντιπάλους μας να αποδιοργανωθούν και να πάρουν το παιχνίδι πιο χαλαρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό προσπαθεί να πράξει ο Ιβάν. Σε περίπτωση που ο Μαρσίνιο όντως έχει πρόβλημα του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Υ.Γ.: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΛΟΙ ΓΣΠ...ΟΛΟΙ...

FORCA APOELLARA

Apoellos

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

Απομένουν μόνο λίγα 24ωρα για να ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης για τις κυπριακές ομάδες, αλλά η μόνη ομάδα που είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της, δεν είναι άλλη από την δική μας.

Στην ομόνοια ασχολούνται ακόμα με τον πατσατσόγλου που δεν λέει να σταματήσει τις διακοπές του εδώ και 1 χρόνο. Η Ανώ διώχνει τους πάντες και περιμένουν να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ αλλά και να πάρουν φέτος το πρωτάθλημα.

 

Εμείς όμως το βιολί μας. Το Γ.Σ.Π ντύνεται πορτοκαλί και μυρίζει ηφαίστειο που θα εκραγεί την Πέμπτη. Ο απίστευτος μας κόσμος πιστεύει στην ανατροπή-πρόκριση και τρέχει για να αγοράσει ένα μαγικό χαρτάκι.

Το φωτογράφημα του.. παροξυσμού! (Ανακοίνωση)Δεν είναι τυχαίο το γεγονός αυτό, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε ο δωδέκατος, δέκατος τρίτος, δέκατος τέταρτος και βάλε παίχτης της ομαδάρας μας. Όπως είπε και ο Άιλτον ‘Εμείς πέρσι χάσαμε το παιχνίδι στην προθέρμανση’ γιατί όχι και αυτοί;

Με τον παλμό μας και τα τραγούδια μας την Πέμπτη πρέπει να δείξουμε στους υπερόπτες αντιπάλους μας ποιο θα είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Κλείστε τα αυτιά σας Ισπανοί γιατί σαν τραγούδι από τις Σειρήνες, βγαλμένες από την Ελληνική μυθολογία θα είναι τα τραγούδια μας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..
                                    
ΓΑ*Α ΤΑ Μ**Ν*Α ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…
ΖΑΛΙΖΟΜΕ…

FORCA APOELLARA
Apoellos

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ VS ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

 «ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ;» 

ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: Καθιερώθηκε το 1960. Προέκυψε από διεθνή διαγωνισμό. Προϋποθέσεις ήταν στη σημαία να μην εικονίζεται σταυρός ή ημισέληνος, σύμβολα του χριστιανισμού και του ισλάμ) και να μην περιέχονται το μπλε και το κόκκινο χρώμα, σύμβολα και τα δυο της Ελλάδας και της Τουρκίας. Στη σημαία προβάλλεται η Κύπρος με πορτοκαλί χρώμα σε άσπρο φόντο. Κάτω από την Κύπρο δύο πράσινα κλαδιά ελιάς, ενωμένα στις άκρες που συμβολίζουν την ειρήνη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων. Το σχέδιο που κέρδισε στο διαγωνισμό ήταν του Τουρκοκύπριου ζωγράφου Ισμέτ Γκιουνέι και επιλέχθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μακάριο Γ΄ και τον αντιπρόεδρο Φαζίλ Κιουτσούκ (Fazil Kutsuk).

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: Χρησιμοποιείται από το 1822 ( σαν ναυτική σημαία ), και από το 1978 μοναδική εθνική σημαία. Σύμφωνα με μια θεωρία θέλησαν να αποφύγουν το κόκκινο και το πράσινο, χρώματα δηλαδή που συνδέονταν με την ισλαμική Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με άλλη θεωρία, η επιλογή των χρωμάτων έγιναν για να συμβολίζει το γαλάζιο της θάλασσας του Αιγαίου και το λευκό των κυμάτων. Η πιο διαδεδομένη θεωρία για το πλήθος των λωρίδων, είναι ότι συμβολίζουν τις συλλαβές της φράσης «ελευθερία ή θάνατος», οι πέντε κυανές τις συλλαβές Ε-λευ-θε-ρί-α και οι τέσσερις λευκές ή θά-να-τος. Οι θεωρίες για την επιλογή των χρωμάτων και το συμβολισμό των λωρίδων κρίνονται συχνά ως λαϊκοί θρύλοι. Ωστόσο, πολλές από τις σημαίες της επανάστασης έφεραν μία από τις φράσεις «Ελευθερία ή Θάνατος», «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ», ή «ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».

 Ελληνοκεντρικοί, Κυπροκεντρικοί (δεν υπάρχει τέτοιος όρος, είναι σημερινή επινόηση των Ελλήνων Κυπρίων), και αδιάφοροι (αυτοί που ζουν στον κόσμο τους). Έτσι χαρακτήρισε μια κοινωνιολόγος τους σημερινούς Ε/Κ. Συνήθως οι πρώτοι κρατάνε γαλανόλευκες, οι δεύτεροι κυπριακές και οι τρίτοι... και τις δύο (αν έχουν σημαίες στο σπίτι τους δηλαδή αφού είναι αδιάφοροι). Γιατί κρατάνε οι αδιάφοροι και τις δύο σημαίες; Λειτουργούν ενστικτωδώς, σύμφωνα με τα όσα τους έχει "εμφυτεύσει" η Ε/Κ κοινωνία; Ή απλά το παίζουν διπλωμάτες για να τα πάνε καλά με όλους;

 Μετά από χρόνια μελέτης και κάνοντας "πλύση εγκεφάλου" στον εαυτό μου απλά διαβάζοντας, (πιστέψτε με, όταν μελετάς τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό των προγόνων μας, μαγεύεσαι, σε σαγηνεύει σε τέτοιο βαθμό που είναι αναπόφευκτο να μην γίνεις εθνικόφρονας, εκτός και αν σε έχει ήδη επηρεάσει το συγγενολόι), κρατώ μόνο την ΕΛΛΗΝΙΚΉ. Γιατί..; Την απάντηση πρέπει να την διαβάσουν αυτοί που κρατούν την κυπριακή αλλά και εκείνοι που κρατούν την Ελληνική. Αν ρωτήσεις κάποιον γιατί κρατάς μόνο την Ελληνική, Θα σου πει γιατί είμαι Έλληνας. Αυτή είναι "λάθος" απάντηση. Επειδή όπως είμαστε Έλληνες στην εθνικότητα, είμαστε και Κύπριοι στην ιθαγένεια. Ε, τότε γιατί κρατώ μόνο την Ελληνική σημαία;


 Όταν έγινε ο αγώνας της ΕΟΚΑ οι αγωνιστές μας πέθαναν για την ένωση, έλουσαν το αίμα τους πάνω στην γαλανόλευκη. Όπως τον μαθητή Πετράκη Γιάλλουρο, που τον πυροβόλησαν εν ψυχρό την ώρα που κρατούσε την γαλανόλευκη, κατ έβαζαν από τα κτήρια τις βρετανικές, έβαζαν τις Ελληνικές και για να μην τις ξανά κατεβάσουν οι Εγγλέζοι, έβαζαν νάρκες γύρω από τις σημαίες. Έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε σήμερα Ελληνικό Εθνικό ύμνο, Ελληνική ιθαγένεια, για να γίνουμε το δέκατο διαμέρισμα της Ελλάδας και φυσικά για να κυματίζει σε όλο το νησί η Ελληνική σημαία. Φανταστείτε τους ήρωες που πέθαναν για τους λόγους που προανέφερα. Ο Αυξεντίου, ο Μάτσης, ο Καραολής, ο Παλληκαρίδης, ο Δράκος και όλοι οι άλλοι να μας βλέπουν από ψηλά τι θα λένε(;) Μα ρε μαλάκες εμείς δεν πεθάναμε για να γίνει η Κύπρος ανεξάρτητη, ούτε για να έχει δική της σημαία, ούτε για την Ελληνοτουρκική φιλία (65 Έλληνες χάσαμε από τους "φίλους" μας τους τούρκους τότε).
 Επίσης η κυπριακή σημαία-ανεξαρτησία (την οποία σχεδίασε τουρκο"κύπριος") συμβολίζει (ναι συμβολίζει...) την διχόνοια του Ελληνισμού και τα δύο κλαδιά ελιάς την ειρήνη μεταξύ των Ελλήνων και των τούρκων της Κύπρου. Δεν είμαι ενάντια στην ειρήνη των λαών (ακόμα και με τους τούρκους που εξαετίας τους πάνω από το 1/3 του του ελληνισμού -όχι απλά των Κυπρίων- έγιναν πρόσφυγες) αλλά όπως εξήγησα λεπτομερέστατα (βλέπε άρθρο «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ«ΚΥΠΡΙΩΝ») ιστορικά οι τουρκο"κύπριοι" δεν θα έπρεπε να έχουν δικαιώματα στο αρχαιοελληνικό νησί της Αφροδίτης.

 Δεν θα ήθελαν και δεν πολέμησαν οι παππούδες και οι προ παππούδες μας για την ανεξαρτησία, αλλά για να ενωθεί ακόμα μια αλύτρωτη πατρίδα με τη μητροπολιτική Μητέρα Ελλάδα. Οι άλλες αλύτρωτες πατρίδες τότε ήτο η Β. Ήπειρος, η Μ. Ασία, Πόντος και Κωνσταντινούπολη. Για την Καππαδοκία δεν λέω, επειδή μέσα στην Καρδιά της Τουρκίας ήτο αδύνατο να ενωθεί. Από το 1960 - 1974 σχεδόν κανένας Έλλην Κύπριος δεν κρατούσε τη νεοφερμένη Κυπριακή σημαία, επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα και δικαίωμά του για ένωση. Μεγάλωσαν - αναγιώθηκαν και αγωνίστηκαν ο καθένας με τον τρόπο του κρατώντας την ελληνική σημαία. Εάν σήμερα μας δώσουν μια "λύση" ομοσπονδιακή και αλλάξει ο εθνικός μας ύμνος, κανένας (εκτός από τα ακελικά εθνοπροδοτικά υποκείμενα) δεν θα τον δεχτούν, επειδή εμείς μεγαλώσαμε με τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Τα παιδιά μας όμως θα τον δεχτούν, επειδή με αυτόν θα μεγαλώσουν και όποιο παιδάκι ψάχνει τον παλιό ελληνικό εθνικό ύμνο, μπορεί κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν φασίστα επειδή δεν θα δέχεται τον εθνικό ύμνο της πατρίδας του.

 «ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΙΕΣΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ;»
(Μια καθαρά ενστικτώδης επιπόλαια φράση των αστοιχείωτων και ημιμαθών ανθρώπων). Μα ρε ερίφια αυτήν την σημαία μας ανάγκασαν να την έχουμε οι εγγλεζοαμερικάνοι (αρχής γενομένης της τριήμερης διάσκεψης του Λονδίνου) για να ικανοποιήσουν την τουρκία, ενώ τοτε ολόκληρος ο κυπριακός Ελληνισμός ήθελε Ένωση.

 Κρατώντας την κυπριακή σημαία δεν δείχνουμε την αγάπη μας προς την Κύπρο (ποιός δεν αγαπά τον τόπο του άλλωστε) αλλά πως αποδεχτήκαμε πλήρως αυτό που μας επέβαλαν οι μεγάλες δυνάμεις παρά την θέλησή μας. 

 «ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» 
 Ευαγόρας Παλληκαρίδης 
 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση από το να βλέπεις την Ελληνική μαζί με την κυπριακή σημαία. Τα άτομα που δέχονται να κρατούν και τις δύο σημαίες είναι είτε μπερδεμένα είτε αστοιχείωτα, είτε ημιμαθείς, είτε διπλωμάτες του κερατά.

 ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ: ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ» ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.


 από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ….

Ποιος μπορούσε να φανταστεί πέρσι πως, στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη θα νικούσαμε 3-1 και όλοι μας  θα πετούσαμε στους επτά ουρανούς, με την είσοδο μας στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, στους ομίλους τουChampions league. Σε μια βδομάδα από τώρα θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με την ιστορία και σαν να ήταν χθες, σαν έτοιμοι από καιρό, θα βρεθούμε στους ομίλους του Europa league...

 

Η εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη από όσες είδαμε μέχρι τώρα. Σαν μια σειρά που την βλέπεις σε επανάληψη, το καλοκαρδισμένο ρολόι του Ιβάν δούλεψε ξανά και με λίγη παραπάνω τύχη θα φεύγαμε με καλύτερο σκορ από την Ισπανία. Ήμασταν καλύτεροι και θα τους κερδίσουμε στην έδρα μας γιατί μπορούμε και το θέλουμε.

Όλοι οι παίχτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν περήφανους ξανά. Ένας εξαιρετικός Μαρσίνιο που όσο πάει γίνεται και καλύτερος, ένας Άθως που βγάζει φωτιές και ένας ακούραστος Μοραίς που μας έλειψε τα τελευταία παιχνίδια ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν στον αγώνα εφόσον και οι έντεκα ήσαν υπέροχοι.


Πιο υπέροχοι ήταν οι 900 περίπου οπαδοί μας. Μας έκαναν περήφανους εφόσον δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και έδωσαν μια μικρή γεύση στους υπερόπτες Ισπανούς τι θα γίνει στο κατάμεστο από Αποελίστες Γ.Σ.Π. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα στον Θρύλο μας.

Το Γ.Σ.Π θα το γεμίσουμε και μετά θα το ‘γκρεμίσουμε’…

Υ.Γ: ‘Άστε τους άλλους να κλαίνε..   

FORCA APOELLARA

Apoellos

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…

Τις νέες μας στολές τις είδατε; Πρέπει να ομολογήσω πως είναι επιβλητικές και πολύ εντυπωσιακές και ελπίζω πως θα είναι αρκετοί ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ που θα τρέξουν για να τις αγοράσουν. Η διοίκηση έκανε πράξη τα λεγόμενα της και εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε ξεκινώντας από τις φανέλες και καταλήγοντας στα εισιτήρια διαρκείας.

 

Μπορεί να έχουμε σπάσει το περσινό μας ρεκόρ, μπορεί να έχουμε ξεπεράσει τις 6000, αλλά ο αριθμός αυτός δεν αντικατοπτρίζει τον κόσμο μας. Η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική και με λίγο σπρώξιμο ο αριθμός μπορεί να μεγαλώσει.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά από την διοίκηση μας, έτσι ώστε να ανεβούμε επίπεδο, τόσο οικονομικά όσο και ποδοσφαιρικά. Ο καλύτερος τρόπος να τους επιβραβεύσουμε για την προσπάθεια που κάνουν είναι ένας.
ΝΕΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ…

Υ.Γ: Μην ξεχνάτε και το εκπληκτικό dvd, για το περσινό μας ταξίδι στα αστέρια.

Apoellos