Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

CFR CLUJ Vs APOEL FC (live streaming)

   


Απέναντι στην Ρουμανική Κλουζ θα δοκιμαστεί σήμερα (19:30) η ομάδα μας σε ένα από τα πιο δύσκολα φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Μετά από πολλές βδομάδες χωρίς ΑΠΟΕΛ ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε τον Θρύλο. Όπως είναι ήδη γνωστό το παιχνίδι θα μεταδίδεται από πολλά sites στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δείτε live το παιχνίδι και μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Το live streaming θα αρχίσει λίγο πριν τις 19:30



Αν ο σύνδεσμος δεν δουλέυει δοκιμάστε τα παρακάτω sites:

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θρύλε Θεέ Ταξίδεψε μας

Πρώτος σταθμός: Αλβανία
Το θέμα πρόκρισης της ομάδας μας στον  3ο προκριματικό του Τσου Λου θεωρείτε συνοπτική διαδικασία. Όπως είναι ήδη γνωστό η πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκέντερμπεου  που ξεπέρασε παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας της, είναι άπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. 
Μπορεί για πολλούς ο ΑΠΟΕΛ να είναι ήδη στον επόμενο γύρω, αλλά αυτό σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνει και τον στρατηγό Ιβάν. Όπως έχει δηλώσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Δεν περιμέναμε άλλωστε διαφορετική συμπεριφορά από τον προπονητή μας ο οποίος εδώ και χρόνια μας έχει συνηθίσει με τέτοιες δηλώσεις.


Τσου Λου και Europa
Με την πρόκρισή μας στον 3ο προκριματικό έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στους ομίλους του Europa. Αφού θα είμαστε και πάλι στους δυνατούς, η υπόθεση πρόκριση φαντάζει κάτι περισσότερο από εφικτή. Τα πράγματα δυσκολεύουν στον 4ο προκριματικό και η ομάδα μας θα πρέπει να ξεπεράσει ένα δύσκολο εμπόδιο για να ξαναζήσουμε το όνειρο.

3ο SMS
Σε μία άλλη εξέλιξη ο Sanel Jahic έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και όταν πάρει την ελευθέρα του από την ΑΕΚ Αθηνών θα μπορεί να υπογράψει με την ομάδα μας και να μεταβεί στην Αυστρία για να ξεκινήσει προπονήσεις. Αναμένουμε λοιπόν και το 3ο SMS.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

APOEL ULTRAS -- 3D logo

Νέο wallpaper και αυτή την βδομάδα...
Τρισδιάστατο λογότυπο (logo) APOEL ULTRAS, μόνο στο blog μας!

δείτε όλα τα wallpapers του Θρύλου ΕΔΩ
αφήστε και κανένα σχόλιο...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η πρώτη των Πρωταθλητών! (vid)

Δύο χιλιάδες και πλέων φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερά το παρών τους στην πρώτη προπόνηση του Θρύλου. Τα μηνύματα που έστειλαν τόσο στους παίκτες όσο και στην τεχνική ηγεσία ήταν ξεκάθαρα. Πρωταρχικός στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του CL και μετά η κατάκτηση τίτλων στην Κύπρο.
Την εμφάνισή του έκανε και ο Άλντο Αντόρνο ο οποίος δέχτηκε την αποθέωση από τους Πορτοκαλί.


Σε μια άλλη εξέλιξη η εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοίνωσε ψες τα μεσάνυχτα την διετές συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Μαρσέλο Ολιβέιρα και έτσι επιβεβαίωσε τις έντονες φημολογίες των τελευταίων ημερών.

Η ιστοσελίδα μας ετοίμασε ένα βίντεο- αφιέρωμα για την πρώτη των Πρωταθλητών:


by Apoelara1979

"Πρωτάθλημα και κύπελλο ξανά στο ΑΠΟΕΛ"  
"Και στην Ευρώπη θα είμαι λιώμα φέρτε μας την Μπαρτσελόνα" 


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΕΛ wall - Καλώς ήρθατε!



Καλώς ήρθατε στην νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα μας "apoel-wall.blogspot.com" .

Στα πλαίσια αναβάθμισης του blog δημιουργήσαμε δύο νέες σελίδες για μια πιο φιλική και ευχάριστη περιήγηση. Μπορείτε πλέων να βρείτε τις εικόνες (wallpapers) πιο εύκολα στην σελίδα "apoel-gallery.blogspot.com" (στην συνέχεια θα μετονομαστεί και πάλι σε apoel-wallpapers.blogspot.com) αλλά και να διαβάσετε τις αγαπημένες σας στήλες και άλλα ενδιαφέροντα νέα του Θρύλου στην κύρια σελίδα. Ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση από τον κόσμο να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. 

Ευχαριστούμε, 
ΑΠΟΕΛwall - team