Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Αν δεν μας νικήσουν... δεν θα μας αποκλείσουν

Έτσι είναι τα πράγματα αδέρφια... Αν δεν μας νικήσουν, δεν μπορούν να μας αποκλείσουν. Ταξιδεύουμε στην Σλοβακία με το πλεονέκτημα ότι διεκδικούμε δύο αποτελέσματα. Και η νίκη και η ισοπαλία (εκτός από το 0-0) θα μας δώσουν την πολυπόθητη πρόκριση για να βρεθούμε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Τσου Λου. Πρόκριση σημαίνει ακόμη και αυτόματη είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα.


Ο πρώτος αγώνας δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε, αφού μερικές λάθος επιλογές του προπονητή μας όπως και η καλά διαβασμένη αμυντική λειτουργία της Σλόβαν δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παράλληλα όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι το 0-0 είναι άσχημο αποτέλεσμα. Όπως έχει πει και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Ερωτοκρίτου είναι πολύ δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να μην σκοράρει για δεύτερο παιχνίδι. Με βάση αυτό, αν δηλαδή σκοράρουμε μέσα στην Σλοβακία τότε θέτουμε πολύ γερές βάσεις πρόκρισης.

Αν και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αναμένουμε την Σλόβαν σε ένα πιο επιθετικό σχήμα αφού αυτή χρειάζεται το goal και την νίκη για να προκριθεί. Από μεριά μας χρειάζεται υπομονή και μια καλή εμφάνιση.
 Σεβασμός στον αντίπαλο και πίστη στις δυνάμεις μας.

"ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ" 
                                                                                                   

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φέρτε μας και την Σλόβαν

Μετά την άνετη και εντυπωσιακή νίκη επί της Σκεντερμπέου, η ομάδα μας καλείτε τώρα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σλόβαν. Το επιβλητικό 4-0 σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθεί ως άλλοθι για εφησυχασμό, αφού η Σλόβαν είναι σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Από την μεριά των Σλοβάκων ο ΑΠΟΕΛ δείχνει στοιχεία ανώτερης ομάδας και για του λόγου του αληθές:
«Νομίζω ότι η αποστολή της Slovan απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο ΑΠΟΕΛ πορεύεται τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια με τον ίδιο προπονητή και είναι ένα ομαδοποιημένο σύνολο, παρά τις μερικές προσθαφαίρεσης που προβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Tο πρόβλημα με την σλοβάκικη ομάδα είναι ότι τελεί ακόμη υπό διαμόρφωση. Φυσικά διαθέτει την ποιότητα να ανταγωνιστεί τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι κατά την γνώμη μου ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι ανώτερος». 
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Joseph Kozlej.


Παροξυσμός επικρατεί και στον κόσμο της ομάδας. Η προπώληση ξεπέρασε χθες (22/7) τις 6000 και ο στόχος των 15 χιλιάδων φαντάζει κάτι περισσότερο από εφικτός! Είναι υποχρέωση όλων μας να μετατρέψουμε το Γ.Σ.Π. σε ηφαίστειο ενεργό και να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.



Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΌΛΟΙ ΜΕ ΜΑΎΡΑ ΡΟΎΧΑ (vid)

Η UEFA δεν ενέκρινε το σχετικό αίτημα του ΑΠΟΕΛ για αλλαγή της ημερομηνίας της διεξαγωγής του αγώνα ΑΠΟΕΛ -- KF Skenderbeu, και έτσι η ομάδα μας θα αναγκαστεί να παίξει την ημέρα επετείου της βάρβαρης Τουρκικής Εισβολής. (20/7 -- 19:00)

ΌΛΟΙ ΜΕ ΜΑΎΡΑ ΡΟΎΧΑ ως ένδειξη πένθους

Μοιραστείτε το με όλους - Κάντε Share στο Facebook ή στο Tweet

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

11-7-11 R.I.P. για όσους χάθηκαν άδικα

Μετά τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα τα χαράματα της Δευτέρας, αναρωτιέμαι πραγματικά αν αξίζει τον κόπο να φανατιζόμαστε τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο(!) Είναι άξιο απορίας αν και αυτή την φορά οι ανεύθυνοι "υπεύθυνοι" μείνουν για ακόμα μια φορά ατιμώρητοι και συνεχίσουν με τα ίδια και ακόμα χειρότερα. Αντί να τοποθετηθεί κάποιος επίσημα και να ζητήσει ένα ταπεινό συγνώμη προτίμησαν να κρύβονται πίσω από τις υποτιθέμενες έρευνες που θα γίνουν. Ο κόσμος έδειξε από νωρίς την θλίψη και την οργή του για τον άδικο χαμό των 13 παλικαριών της Ελλάδας μας και κατέβηκε στους δρόμους (κάτι που δεν συνηθίζεται σε αυτόν τον τόπο).
 Η εγκληματική αμέλεια στο Μαρί δεν θα σταματήσει σε καμιά έρευνα, είμαστε υπόχρεοι όλοι να παλέψουμε μέχρι να χυθεί άπλετο φως και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν για τις πράξεις τους.


Η νίκη της ομάδας μας χθες απέναντι στους τουρκολάγνους Αλβανούς είναι αφιερωμένη στους νεκρούς της τραγωδίας. Ακολουθεί η δήλωση του Γκουστάβο Μαντούκα
«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο. Τους σεβαστήκαμε αρκετά, όμως παίξαμε καλά και τα καταφέραμε. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους μετά το συμβάν που έγινε στη Λεμεσό. Είμαστε όλοι μαζί με τους συγγενείς τους και τους δύναμη για να το ξεπεράσουμε. Προσευχόμαστε στον Θεό για αυτούς. Η σκέψης μας είναι στους νεκρούς της τραγωδίας»


Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Θρύλε Θεέ Ταξίδεψε μας (wallpapers)

Άρχισε λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα και κάτι λιγότερο από 8 μέρες μας χωρίζουν από το να απολαύσουμε τον Θρύλο και σε αλβανικά εδάφη !
Όλα και όλοι πλέον κινούνται σε ρυθμούς Ευρώπης. Έτσι και η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει ένα ακόμα δημιούργημα εν όψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

ΘΡΎΛΕ ΘΕΈ ΤΑΞΊΔΕΨΕ ΜΑΣ (ΞΑΝΆ)!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Sparta Prague Vs APOEL FC (live streaming)



Το τελευταίο φιλικό θα δώσει η ομάδα μας σήμερα (01-07-2011) επί αυστριακού εδάφους με την γνωστή σε όλους μας Sparta Praha. Όπως είδαμε και στο προηγούμενο φιλικό με την Ρουμανική Cluj η ομάδα μας χρειάζεται αρκετή δουλειά κυρίως στον αμυντικό τομέα. Το ζήτημα είναι να δούμε αν θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα εντοπίστηκαν στους προηγούμενους αγώνες και να βρεθούμε έτοιμοι αγωνιστικά για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.
Για ακόμα μια φορά οι φίλοι του Θρύλου μπορούν να παρακολουθήσουν των αγώνα ζωντανά από την ιστοσελίδα μας. Η μετάδοση θα αρχίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. (19:30)



Αν ο σύνδεσμος δεν δουλεύει δοκιμάστε τα παρακάτω sites:
http://www.mips.tv/channel.php?u=62816
http://www.stopstream.tv/ch3.html
http://blinertv3.blogspot.com/p/tv.html
http://www.rayson.tv/player/index.php?ch=blinertvcopamerica