Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έργα στην Κοκκινοτριμιθιά τώρα ή ποτέ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει η βούληση να γίνει, επιτέλους, το προπονητικό κέντρο μετά τη δεύτερη πρόκριση στους Ομίλους.

Του Μικαέλο Παπαδάκη στην «Καθημερινή»

Τέτοιες μέρες πριν από δυο χρόνια ανοίγαμε τον φάκελο της Κοκκινοτριμιθιάς. Ακούγοντας παράγοντες του ΑΠΟΕΛ να μιλάνε πάλι για το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε ήταν αν η βούληση για να ξεκινήσει το έργο είναι τόσο… ισχυρή όσο ήταν και το 2009. «Και τότε θέλαμε να το κάνουμε. Όμως τα χρέη ήταν περισσότερα απ’ όσα αρχικά είχαμε υπολογίσει, ενώ απαιτήθηκαν πιο πολλά χρήματα για να ενισχυθεί η ομάδα, τα οποία, απ’ ό,τι βλέπετε σήμερα, έπιασαν τόπο», σημειώνει στην «Κ» μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Στη Γενική Συνέλευση του Μαΐου του 2010 ο Φοίβος Ερωτοκρίτου παρουσίαζε τα τρισδιάστατα σχέδια και αποκάλυπτε ότι ένα εκατ. ευρώ είχε δεσμευτεί στην τράπεζα για να ξεκινήσουν τα έργα στην Κοκκινοτριμιθιά. Το 70% του ποσού δυο μήνες αργότερα δίνονταν στην Κοπεγχάγη για τον Αΐλτον.


Περιμένουν τις άδειες
Μόνο μερικές ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του Βίκτορ Κάσαϊ το θέμα επανήλθε με τους αρμόδιους της διοίκησης να δεσμεύονται πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Η δουλειά κόλλησε στην πολεοδομική άδεια. Η αίτηση του ΑΠΟΕΛ έχει κατατεθεί εδώ και περίπου δέκα μήνες και αναμένεται ότι με την πίεση που θα ασκηθεί τώρα, σύντομα οι πρωταθλητές θα έχουν την άδεια στα χέρια τους, καθώς οι Αρχές ήδη έχουν καθυστερήσει αρκετά. Παράλληλα, είναι προχωρημένες οι ενέργειες για έκδοση άδειας οικοδομής. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και ο ΑΠΟΕΛ να μετακομίζει στην Κοκκινοτριμιθιά πριν βγει το 2012. Η τοποθεσία όπου θα ανεγερθεί το προπονητικό κέντρο είναι στη δυτική είσοδο της πρωτεύουσας, πέντε λεπτά από τον Αρχάγγελο, στην αρχή της βιομηχανικής περιοχής, κοντά στο στρατόπεδο και τα κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς. Πρόκειται για έκταση 50.000 τετραγωνικών μέτρων που παραχωρήθηκε από την Πολιτεία στον ΚΟΑ ο οποίος με σειρά του την εκχωρεί στον ΑΠΟΕΛ με μακροχρόνιο δανεισμό (33 χρόνια που ανανεώνεται μέχρι και 99 χρόνια), δηλαδή η γη δεν είναι περιουσία του συλλόγου.

Ανάπτυξη σε δύο φάσεις
Η έκταση θα αναπτυχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά στη δημιουργία του προπονητικού κέντρου ποδοσφαίρου, το οποίο θα κοστίσει 3,5-4 εκατ. ευρώ και απαιτείται ένας χρόνος για να περατωθεί. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την κλειστή σάλα για μπάσκετ και βόλεϊ, κολυμβητήριο, έναν πολυχώρο με καφετέρια και ένα μικρό μουσείο, ίσως μερικούς ξενώνες, φτάνοντας το κόστος στα 5,5-6 εκατ. ευρώ. Επί του πρώτου ποσού ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται χορηγία περίπου ενός εκατ. ευρώ από τον ΚΟΑ, για την οποία θα πρέπει να έχει τις σχετικές άδειες ώστε να τη διεκδικήσει – έστω κι αν δεν τη λάβει άμεσα λόγω της δραματικής κατάστασης των δημόσιων οικονομικών.

 Σε πρώτο στάδιο το έργο θα περιλαμβάνει τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου, τρία με φυσικό χλοοτάπητα και ένα με τεχνητό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς από τις ακαδημίες. Σχεδιάζεται επίσης κερκίδα, γυμναστήριο σε μέγεθος διπλάσιο από το σημερινό του Αρχαγγέλου, τζακούζι, σάουνα και φυσιοθεραπευτήριο με δική του πισίνα –ένα μικρό κέντρο αποκατάστασης δηλαδή– ενώ θα υπάρχουν χώροι συνεντεύξεων Τύπου, προβολής και αναψυχής, καθώς και άνετα γραφεία για το προπονητικό τιμ και το προσωπικό. Ό,τι βρίσκει κάποιος στον εκσυγχρονισμένο Αρχάγγελο αλλά σε πιο μοντέρνα μορφή και μεγαλύτερο μέγεθος. Το πλάνο είναι να μετακομίσουν στην Κοκκινοτριμιθιά η ανδρική και η εφηβική ομάδα, ίσως και αυτή των νέων, έτσι θα μείνουν στα τρία γήπεδα του Αρχαγγέλου –ανήκει στον ΑΠΟΕΛ για άλλα 20 χρόνια– οι μικρότερες ομάδες, λύνοντας το πρόβλημα στέγασης των τμημάτων υποδομής. Όταν ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του έργου και πλέον θα μιλάμε για αθλητικό και όχι προπονητικό κέντρο, θα στεγαστούν εκεί και οι ακαδημίες καλαθόσφαιρας.

Σαν του Ρέντη
Η προσπάθεια ανέγερσης προπονητικού κέντρου χρονολογείται πάνω από μια δεκαετία, όταν επί προεδρίας Ουράνιου Ιωαννίδη ο Άλκης Φιλίππου, που τρέχει και σήμερα το πρότζεκτ, έψαχνε αρχική να βρει γη, καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να μείνει εσαεί στον Αρχάγγελο, ο οποίος ανήκει στην Ιερά Μονή Κύκκου. Ο κ. Φιλίππου επισκέφθηκε τα προπονητικά κέντρα του Ρέντη και της Παιανίας, σημειώνοντας πως αυτό του ΑΠΟΕΛ θα μοιάζει με το πρώτο, το οποίο είναι πιο μοντέρνο και συμμαζεμένο. Ο κ. Φιλίππου έχει επίσης μελετήσει προπονητικά κέντρα γαλλικών ομάδων, της Μίλαν και της Ξάνθης και είναι πεπεισμένος πως το νέο σπίτι του ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ μπροστά από τα κυπριακά στάνταρ. Οι παράγοντες των πρωταθλητών εκφράζουν την αισιοδοξία πως το έργο θα γίνει, ποντάροντας κυρίως στο ότι αποτελεί όραμα του Φοίβου Ερωτοκρίτου, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2009 είχε πει σε συνέντευξή του πως «στόχος μου είναι επί της δικής μου προεδρίας, τουλάχιστον να ξεκινήσουν τα έργα». Έκτοτε μεσολάβησαν δύο προκρίσεις στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. [...]

Του Μικαέλο Παπαδάκη στην «Καθημερινή» 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ VS ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (2)

από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

Όπως έγραψα εχτές, σε ένα παιχνίδι που θα το παρακολουθούσαν εκατομμύρια άνθρωποι, έπρεπε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γαλανόλευκες, για να δείξουμε στους ξένους, πως αυτή η γη είναι ελληνική. Οι οπαδοί μας πήραν όντως δεκάδες αν όχι εκατοντάδες γαλανόλευκες και βρέθηκε (από τις 21,000 οπαδούς) ένα αρχίδι που πήρε την κυπριακή σημαία, το σύμβολο της ανεξαρτησίας, το μπαϊράκι του. Τη σημαία την έβαλε στη νότια κερκίδα κάτω αριστερά, πάνω από άλλο πανό και όταν τελείωσε το παιχνίδι την ανέμιζε.


Οι πλείστοι ΑΠΟΕΛίστες είναι εθνικόφρονες και ενωτικοί και έτσι θέλουμε να παραμείνουν οι οπαδοί μας. Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι από τη μια μεριά (της αριστεράς) κομματικοποιημένο και από την άλλη πολιτικοποιημένο από τον καιρό της αγγλοκρατίας. Μερικοί προσπάθησαν να το αλλάξουν αυτό το φαινόμενο και απέτυχαν παταγωδώς. Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί η συγχώνευση του Ευαγόρα με τον αποπ Πάφου και τη δημιουργία της ΑΕΠ. Αρκετοί οπαδοί προτίμησαν να μην ασχοληθούν καν με την ΑΕΠ γιατί δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ίδια κερκίδα με τους μισητούς τους αντιφρονούντες και έτσι, μερικοί Παφίτες αριστεροκομμουνιστές υποστηρίζουν μόνο την ομόνοια και οι εθνικόφρονες μόνο τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτά δεν γίνονται μόνο στην Κύπρο όπως νομίζουν μερικοί. Για παράδειγμα στη Σκωτία οι οπαδοί της Σέλτικ παίρνουν μόνο την ιρλανδική σημαία και οι οπαδοί της Ρέιντζερς μόνο τη βρετανική. Τη σκωτσέζικη δεν θα τη δείτε στα γήπεδα. Όποιος δοκιμάσει να πάρει τη βρετανική σημαία σε παιχνίδι της Σέλτικ, δεν νομίζω να φύγει ζωντανός. Ένας ξένος που θα δει αγώνα της Σέλτικ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα διερωτηθεί γιατί αυτοί οι οπαδοί κρατούν τη σημαία μιας άλλης χώρας. Φυσικά υπάρχει λόγος… ένα κέλτικο φύλο, οι Σκότοι ήρθαν από την Ιρλανδία πριν 1,500 χρόνια, η Ιρλανδία είναι η μητρόπολη τους, όπως είναι για εμάς η κυρίως Ελλάδα. Υπάρχουν μερικοί τόποι που το σύμβολο της ανεξαρτησίας, δεν πρέπει να αναρτάται. Για παράδειγμα βάλτε αυτή τη σημαία σας στη βουλή, στα υπουργία, στον κώλο σας, αλλά όχι σε προτομές ηρώων που πολέμησαν και πέθαναν για την ΕΝΩΣΗ της ιδιαίτερης μας πατρίδας με τον εθνικό κορμό. Αυτό αποτελεί μέγιστη βεβήλωση. Δε λέω πως ένα αθλητικό σωματείο είναι εξίσου ιερό με τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ φυσικά, όμως κάποια σωματεία που έχουν δεκάδες χιλιάδες υποστηριχτές, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο, όταν φτάσει ο καιρός να ρίξουν τη ψήφο τους. [...]


Διαβάστε επίσης:  "Μα πώς γίνεται να απαρνιέμαι την σημαία της χώρας μου"

από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

UCL - wallpaper

δέιτε όλα τα wallpaper του θρύλου ΕΔΏ

Αυτή την φορά θέλουμε κάτι παραπάνω.
Μπορεί η είσοδός μας στους ομίλους να καθησύχασε λίγο την ένταση των προηγούμενων ημερών, όμως  για τους παίκτες μας αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο η συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή την φορά ζητάμε κάτι παραπάνω, την πρώτη μας νίκη και ίσως την διεκδίκηση της τρίτης θέσης στον όμιλο μας.

Η κλήρωση μας έφερε στον 7ο όμιλο μαζί με την Ζενίτ (Αγίας Πετρούπολης), την Σακτάρ (Ουκρανίας) και την γνωστή σε όλους μας από την προηγούμενη συμμετοχή μας Πόρτο (Πορτογαλίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
13/9  ΑΠΟΕΛ - Ζενίτ
28/9  Σακτάρ - ΑΠΟΕΛ
19/10  Πόρτο – ΑΠΟΕΛ
1/11  ΑΠΟΕΛ - Πόρτο
23/11  Ζενίτ - ΑΠΟΕΛ
6/12  ΑΠΟΕΛ - Σακτάρ 

ΘΡΎΛΕ ΘΕΈ ΤΑΞΊΔΕΨΕ ΜΑΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όταν το όνειρο γίνεται... συνήθεια!

Πήραμε άλλον αέρα και ακόμη τώρα αρχίζουμε
Μέσα σε τρία χρόνια έχουμε καταφέρει το απίστευτο, αυτό που φάνταζε όνειρο απατηλό κάποτε. Είμαστε ξανά μέσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όπως είχε πει ψες ο Νίκος Νιόπλιας «αυτοί δεν είναι κυπριακή ομάδα. Έχουν ξεφύγει, μπροστά.».
Αυτό για μένα τα λέει όλα. Το ότι ξεφύγαμε από τα κυπριακά δεδομένα είναι πολύ σημαντικό, μα ακόμη πιο αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως η ομάδα μας αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.


Ιβαν και Φοίβος
Οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων έχουν συνδεθεί άμεσα με τα ονόματα δύο μεγάλων ανθρώπων που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Δεν είναι άλλοι από τους Ιβαν Γιοβάνοβιτς και Φοίβο Ερωτοκρίτου. Από την μέρα που ανέλαβε ο ένας την ομάδα και ο άλλος τα διοικητικά έχουμε δει πράματα και θάματα. Ξέσπασαν και οι δύο τους έξαλλα χθες βράδυ αφού η χαρά τους δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Και τα ρεκόρ συνεχίζονται
Την απόλυτη ποδοσφαιρική μαγεία έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν ψες στο ΓΣΠ. Η νότια κερκίδα πραγματικά πήρε φωτιά παρασύροντας μαζί της 21.655 τρελούς πορτοκαλί. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ εισιτηρίων αφού το προηγούμενο ήταν 21.567 από τον αγώνα με την Τσέλσι. Και τα ρεκόρ συνεχίζονται!

Στατιστικά του αγώνα -- ΑΠΟΕΛ Vs WISLA
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Χόχοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή θέαση επί καναπέ για τις βραδιές Τσάμπιονς Λινγκ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΛΙΏΜΑ 
ΦΈΡΤΕ ΜΑΣ ΦΈΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΏΝΑ 

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Apoel Vs Wisla - live streaming


Πολύ λίγα εισιτήρια έμειναν για τον αποψινό αγώνα ενάντια στην Βίσλα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση υπάρχουν κάτι λιγότερο από τριακόσια (300) και το sold out είναι πιο κοντά από ποτέ. Εικοσιένα και πλέον χιλιάδες τρελοί πορτοκαλί θα κάνουν το ΓΣΠ κόλαση, ενώ οι υπόλοιποι θα αρκεστούν στον καναπέ! Για τους φίλους της ομάδας μας στο εξωτερικό αλλά και για αυτούς που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για μια μαγική θέση στο όνειρο, μπορούν να αρκεστούν στο LIVE STREAMING παρακάτω:
το live streaming θα αρχίσει λίγο πριν τις 21:45
Αν ο σύνδεσμος δεν δουλεύει δοκιμάστε τα παρακάτω links:
http://www.stopstream.tv/ch2.html
http://zonein.tv/1819580

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε ποτέ

www.kyprioiaganaktismenoi.com 
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Κύπριους, όλες τις χιλιάδες που βρέθηκαν ήδη έξω από το Προεδρικό, αλλά κυρίως όσους δεν πήγαν ακόμη έξω από το Προεδρικό, όλους που θέλουν να φύγει αυτός ο Πρόεδρος και το σύστημα που εκπροσωπεί, όλους που δεν κατάφεραν να έρθουν σε προηγούμενες διαδηλώσεις, αλλά συμφωνούν. Δώδεκα του Σεπτέμβρη, 7:30μμ να είστε ΟΛΟΙ εκεί. Να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διαδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ σε αυτό το νησί. Να απαιτήσουμε ελευθερία και δικαιοσύνη. Να απαιτήσουμε κάθαρση.


Μην κανονίσετε τίποτα άλλο για εκείνη την μέρα. Αφιερώστε εκείνη την ημέρα στην Ιστορία. Για να λέτε «ήμουν και εγώ εκεί». Την ημέρα που ΟΛΗ η Κύπρος μαζεύτηκε γύρω από το Προεδρικό και απαίτησε την παραίτηση ενός ανάξιου, απολίτιστου, ανήθικου και αδίστακτου Προέδρου.

Αυτή η εκδήλωση δεν έχει ηγέτες. Αυτή η εκδήλωση δεν έχει «συντονιστικό κέντρο» ή «οργανωτική επιτροπή». Διότι δεν θέλουμε το Προεδρικό και η Επαγρύπνηση να εξαγοράσουν ή να μεταπείσουν τους οποιουσδήποτε αυτόκλητους «ηγέτες». Αυτή η εκδήλωση ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας. Όπως έγινε από την πρώτη νύχτα. Καλείται ο κόσμος να αυτοοργανωθεί.

Ο γιος του ηρωικού Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Νικόλας Ιωαννίδης, έμπροσθεν των Πυλών του Προεδρικού, κάλεσε τους χιλιάδες Αγανακτισμένους:
 «Μην πέφτετε στην παγίδα του να διαχωριζόμαστε σε κόμματα, σε ομάδες, σε χρώματα, σε Πράσινους και σε Βένετους. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουν να μας διασπάσουν. Είναι πάγιες τακτικές των καθεστώτων. Δεν πρέπει να υποκύψουμε. Ο καθένας να γίνει ένας πυρήνας αντίστασης. Ο καθένας! Ένας φορέας αντίστασης, ανυπακοής, αμφισβήτησης! Και όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι φορείς και πυρήνες, όταν μένουν όλοι μαζί αποτελούν ένα ‘φονικό’ όπλο, ‘φονικότερο’ από την έκρηξη που σκότωσε τους δικούς μας.»

Σημειώστε την ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2011, 7:30μμ 
Μην κανονίσετε τίποτα άλλο! ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ.
www.kyprioiaganaktismenoi.com 

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δώστε τα όλα γιατί... μπορούμε

Σαφώς το 1-0 έφερε την απογοήτευση στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και των οπαδών μας. Είναι ένα ύπουλο σκορ και για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα χρειαζόμαστε άπλετη υπομονή και ένα ΓΣΠ σκέτη κόλαση.


Κάπου το έχουμε ξαναδεί...!
Δύο χρόνια πριν, τότε μέσα στην Κοπεγχάγη, φύγαμε και πάλι με την ήττα (1-0). Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ότι θα ξαναζήσουμε εκείνη την μαγευτική νύκτα του Αυγούστου.

Ακούγοντας της δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μας μετά τον αγώνα, διακρίνεις μία έντονη απογοήτευση. Αξίζαμε κάτι καλύτερο και πιθανός η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όμως αυτό πρέπει να μας πεισμώσει και να μας δώσει ώθηση για να αγωνιστούμε καλύτερα στον επαναληπτικό.


Εμείς πιστεύουμε... εμείς μπορούμε
Το βράδυ της τρίτης δεν πρέπει να μείνει εισιτήριο απούλητο.
Το ΓΣΠ να σείεται από τους τρελούς με τα πορτοκαλιά.
Να χύσουμε αίμα στο γήπεδο για την νίκη.
Ακόμα μία ιστορική πρόκριση είναι κοντά μας.

23.08.2011 - 21:45 - Γ.Σ.Π
ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΌΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ζωντανά η κλήρωση


Τα βλέμματα όλων μας είναι στραμμένα στην Νιόν της Ελβετίας όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση για τον 4ο προκριματικό και θα μάθουμε ποια ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στις 16-17 Αυγούστου και 23-24 του ίδιου μήνα. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κλήρωση!
Θυμίζουμε ότι πιθανοί αντίπαλοί μας είναι: Βισλα Κρακοβίας, Μάλμε, Γκενκ, Πλζεν και η Στουρμ.   

Αν ο σύνδεσμος δεν δουλεύει δοκιμάστε τα παρακάτω links:
http://zonein.tv/505798
http://uzsportss.blogspot.com/

Το live streaming θα αρχίσει λίγο πριν τις 1μ.μ.


Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

We Play Only With Our Rules

Μετά από πολύ καιρό και με αφορμή τον Θρίαμβο της ομάδας μας στην Μπρατισλάβα και την ιστορική πρόκρισή μας στο 4ο προκριματικό, η ιστοσελίδα μας γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο wallpaper! 
We play only with our rules.....


Δείτε όλα τα wallpapers του Θρύλου ΕΔΩ

Ξαναζούμε το όνειρο!

Δύο χρόνια μετά την πρόκρισή μας στους ομίλους του Τσου Λου, επιστρέφουμε δριμύτεροι για να ξαναζήσουμε το όνειρο, το μαγευτικό ταξίδι στα αστέρια, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Εξασφαλίζοντας την είσοδό μας στους ομίλους του europa league, γράψαμε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και καλούμαστε ξανά (αυτή την φορά πιο σίγουροι) να προκριθούμε στους ομίλους του Τσου Λου.


Έχοντας στο πλευρό του τους τρελούς Πορτοκαλί, ο ΑΠΟΕΛ άλωσε και την Μπρατισλάβα, και τώρα ετοιμάζετε για τον επόμενο. Με μία εκ τον Βίσλα Κρακοβίας, Στουρμ Γκρατς, Γκενκ, Βικτόρια Πλζεν, Μάλμε, θα βρεθεί αντιμέτωπος για τα playoffs, αφού στην κλήρωση της Παρασκευής θα είναι και πάλι στους δυνατούς.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πήρε μια πανάξια και ιστορική πρόκριση. Τώρα τα μυαλά όλων μας βρίσκονται στραμμένα στην κλήρωση της Παρασκευής. Τίποτα άλλο δεν μας ενδιαφέρει, τίποτα δεν μας απασχολεί.

...Το Ταξίδι Τώρα Ξεκινά...