Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η επανάσταση του 21, φάρος του σήμερα


Δύο αιώνες πέρασαν σχεδόν από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821, και ο ελληνισμός τιμά την μνήμη των ηρώων του τότε με όση περηφάνια του απόμεινε. Οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα δείχνουν την κορύφωση της εκδήλωσης μνήμης και τιμής στους κλέφτες και τους αρματολούς του 21 που δεν δίστασαν ούτε στιγμή να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα. Η 25η Μαρτίου δείχνει στον Έλληνα του σήμερα ότι οι Έλληνες δεν παραδίδουν τα όπλα τόσο εύκολα και όσο άνισος και αν είναι ο αγώνας αυτοί θα πολεμήσουν μέχρι τέλους.

Η 25η Μαρτίου είναι μια μέρα που δίνει ελπίδα στο σημερινό ελληνισμό για να μπορέσει ξεφύγει από την μιζέρια και την κακομοιριά που κάποιοι «μεγάλοι» τον έβαλαν. Με οδηγό την Παναγιά, η Ελλάδα και ολόκληρος ο ελληνισμός θα ανορθώσει ανάστημα πάλι και θα ξεφύγει από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.


Καθήκον όλων εμάς ,που νιώθουμε Έλληνες στην ψυχή είναι να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα που ξεκίνησαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και σαν άλλοι Κολοκοτρώνηδες να προτάξουμε τα στήθη έξω γιατί πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ‘ναι…


ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΥΡΑ
Κ’ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ
ΚΑΙ ΘΑ Σ’ ΑΡΠΑΞΩ ΠΑΛΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821

Ελληνοψύχας

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Χαμός για τα εισιτήρια (+vid)


Πέντε και πλέον χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επιστρατεύτηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες (22/3/2012) για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για τον αγώνα με την ρεάλ. Άντρες, γυναίκες, ηλικιωμένοι και μαθητές άφησαν τις υποχρεώσεις τους και μπήκαν στην ταλαιπωρία να πάνε στα εκδοτήρια του ΓΣΠ. Ενώ στην ανακοίνωση της εταιρίας το προηγούμενο βράδυ έλεγε ότι η προπώληση θα αρχίσει η ώρα 8:00, εντούτοις η ώρα 11:30(!) άνοιξαν τα ταμεία και δόθηκε το πρώτο εισιτήριο. Μέσα σε διάστημα 20 λεπτών ανακοινώθηκε sold out. Όπως ήταν φυσικό, οι πλείστοι συγκεντρωθέντες οπαδοί έμειναν με άδεια χέρια...

Όλος αυτός ο χαμός έγινε για μόλις 200-300 εισιτήρια (!) με αποτέλεσμα χιλιάδες φίλοι του Θρύλου να μείνουν εκτεθειμένοι από την διοίκηση η οποία φάνηκε ανίκανη να διαχειριστεί σωστά την όλη κατάσταση.

"...Η εγκληματική αμέλεια της εταιρίας ΑΠΟΕΛ έδωσε τη δυνατότητα σε ξένα προς τον ΑΠΟΕΛ σώματα να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίων παραγκωνίζοντας και ταλαιπωρώντας τους οπαδούς της ίδιας μας της ομάδας..." Ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Υ.Γ.:Για ό,τι συμβεί το βράδυ τις 27ης Μαρτίου, ευθύνη θα έχει αποκλειστικά και μόνο η διοίκηση.


Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

+You


Τώρα το apoel-wall σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται και εσείς μέλος της σελίδας μας, στέλνοντας τα δικά σας wallpapers!!
Τραβήξτε φωτογραφίες από την κερκίδα της ομάδας μας, επεξεργαστείτε τις, κάντε οτιδήποτε αφορά το ΑΠΟΕΛ και τους πορτοκαλί, και μοιραστείτε τις με τον υπόλοιπο κόσμο, στην καινούργια μας στήλη +you. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες, μπορείτε να δημιουργήστε τα δικά σας wallpapers και να τα στείλετε στην διεύθυνση  apoelwallpapers@gmail.com ή στο προφίλ μας στο google+.

Ενδιαφέρεστε? μάθετε περισσότερα... 

Αρχή κάνουμε με ένα wallpaper που μας έστειλε φίλος της σελίδας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Άγγελο!

 

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Feel the terror o Nicosia (+wall)


Πέρα των 23000 οπαδών του Θρύλου βρέθηκαν στο Γ.Σ.Π. την τετάρτη και το κατέκλυσαν. Στο πιο σημαντικό ραντεβού στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ (μέχρι το επόμενο) οι Πορτοκαλί έδωσαν βροντερό παρών και δημιούργησαν μια φανταστική αλλά και αφιλόξενη ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους.

Η αφόρητη πίεση από τις κερκίδες, τα σφυρίγματα και τα γιουχαΐσματα σε κάθε άγγιγμα της μπάλας, και γενικά τον εφιάλτη που έζησαν οι γάλλοι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ, γιατί είχαν την ατυχία να νιώσουν την τρομοκρατία της Λευκωσίας!!

"FEEL THE TERROR OF NICOSIA"

Θρύλε είσαι αρρώστια (+vid)


Μετά την επική πρόκριση του Θρύλου στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχουμε δει και ακούσει πράγματα και θαύματα, που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα φανταζόμασταν. Ολόκληρος ο πλανήτης παρανόησε μαζί μας. Η τρέλα που κουβαλάνε οι πορτοκαλοί, το πάθος των παικτών και η ευφυΐα του προπονητή, έκανε την υφήλιο ανάστατη και άλλαξε για πάντα τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο Θρύλος είναι αρρώστια, βαριά και ανίατη! Το παρακάτω βιντεάκι τραβήχτηκε στην Αμερική (Quinnipiac University) αποθανατίζοντας τις τελευταίες στιγμές του αγώνα. Αξίζει πραγματικά να το δείτε.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«Σοκαρίστηκα από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ»

Πηγή: sentragoal

Ο Πίτερ Σμάιχελ έζησε για πολλά χρόνια (με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) «εχθρική» ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Λίβερπουλ, της Άρσεναλ, της Μπαρσελόνα, της Ντόρτμουντ, της Γιουβέντους, της Μπάγερν και της Ίντερ.


Κι όμως, αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του είναι η ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ το βράδι της 26ης Αυγούστου 2009, όταν η Κοπεγχάγη αναμετρήθηκε με τον ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς του 4ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε λοιπόν τι ανέφερε σε αποκλειστική κοινή συνέντευξή του στο «Goal» και τη «Σημερινή», στην Κοπεγχάγη: «Πήγα στη Λευκωσία ως σχολιαστής τηλεόρασης. Στο αεροπλάνο, καθοδόν προς Κύπρο, όλοι αστειευόμασταν γιατί είχαμε σίγουρη τη νίκη. Σοκαρίστηκα όμως με αυτά που είδα στο γήπεδο! Όχι μόνο από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ αλλά από την κερκίδα. Ο κόσμος δημιούργησε απίστευτα εκρηκτική ατμόσφαιρα κι αυτό επηρέασε τους παίκτες της Κοπεγχάγης. Το τονίζω: ΣΟ-ΚΑ-ΡΙ-ΣΤΗ-ΚΑ από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες της Λιόν δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Νομίζουν ότι θα προκριθούν εύκολα, αλλά θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές».

Αυτή είναι λοιπόν η άποψη του μέγιστου αυτού πρώην τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεννημένου από Δανέζα μητέρα και Πολωνό πατέρα. Κι όταν τον ρωτήσει κάποιος για τις πιθανότητες που έχει ο ΑΠΟΕΛ να προκριθεί στα προημιτελικά, θα πάρει την ακόλουθη απάντηση: «Με την πρόκρισή του στους «16», ο ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα όμως, έχοντας γνωρίσει την ομάδα αυτή, πιστεύω ότι, παρά το 0-1 στη Γαλλία, έχει καλές πιθανότητες για πρόκριση».

Πηγή: sentragoal