Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Euro 2012 (+vid)


Παρά το άσχημο ξεκίνημα στην προκριματική φάση του EURO 2012, η Ελλάδα συνέχισε αήττητη μετρώντας συνολικά 24 πόντους (7 νίκες και 3 ισοπαλίες) και κέρδισε μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης.

"Πάντα υπάρχουν όνειρα. Εμείς δεν σταματάμε πουθενά", δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης. Οι Έλληνες έχουν αποδείξει, πολλές φορές και κυρίως φέτος με την πορεία του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, πως δεν εξαρτώνται τα πάντα από τα λεφτά.Η ομάδα έχει αποκτήσει πάθος και θέληση και είναι έτοιμη να συνεχίσει την εκπληκτική παρουσία στα γήπεδα της Ευρώπης και του υπόλοιπου Κόσμου. Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η πορεία για πολλά ακόμη χρονιά και να ξαναζήσουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό όνειρο.


Κώστας Χαλκιάς, Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Φωτάκης, Κώστας Φορτούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιώργος Σαμαράς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φάνης Γκέκας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Μήτρογλου... οι 23 εκλεκτοί.

Κάντε μας Περίφανους για άλλη μια φορά...