Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Pyro Is Not A Crime (+wall)


"Το μήνυμα που έστειλαν οι οργανωμένοι στην "πρώτη" προπόνηση ήταν σαφές. Τόσο ως προς τον φίλαθλο κόσμο που αδυνατεί να κατανοήσει την νοοτροπία των πορτοκαλί αλλά κυρίως ως προς την διοίκηση που εναντιώνεται με τις ιδέες του συνδέσμου. Οι φωτοβολίδες και τα καπνογόνα, δεν είναι έγκλημα. Δημιουργούν ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική, πωρώνουν, προκαλούν τρόμο στους αντιπάλους και όταν δεν επηρεάζουν το παιχνίδι δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιούνται. Με την επιβολή προστίμων στις ομάδες, η κοπ, δεν έχει καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να περιορίσει το φαινόμενο, αλλά αντιθέτως καταστρέφει την ομορφιά του αθλήματος. Καλό θα ήταν οι οργανωμένοι, όλων των ομάδων, να έρθουν σε επαφή με την ομοσπονδία για να βρουν λύση, εφόσον δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τις διοίκησις των ομάδων τους."

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

APOEL-LINZ (19:00) Πρώτο φιλικό


Μετά από αρκετό καιρό έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον θρύλο, έστω και διαδικτυακά,  στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Blau-Weiss Linz. Είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε οποιαδήποτε συμπεράσματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στον Ιβάν για το νέο ΑΠΟΕΛ που αναδομεί.




 Άλλοι σύνδεσμοι: [1], [2], [3], [4], [5]

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Από το όνειρο στην ιστορία - Η δική μας κατάθεση


[..] Μια υπερπαραγωγή που ξεκινάει από τη ρεβάνς με τη Βίσλα Κρακοβίας και ολοκληρώνεται στο επιβλητικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αναβιώνει την ιστορία μέσα από τις αθέατες πτυχές της, οι οποίες για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα ντοκιμαντέρ που ανοίγει την κουρτίνα των παρασκηνίων, ξεναγεί τον θεατή στα ξενοδοχεία και τα αποδυτήρια και αποκαλύπτει τα μυστικά της ομάδας που θάμπωσε με τα επιτεύγματά της ολόκληρο τον πλανήτη.

Από την Κυριακή, 17 Ιουνίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, μαζί και με τις δύο εκδόσεις της «Καθημερινής», τη βασική και αυτήν με τις προσφορές, θα διανέμεται προαιρετικά η σειρά «ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ – Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ» με ανατίμηση 4 ευρώ. Στις 17 Ιουνίου, μαζί με το πρώτο DVD διάρκειας δυόμισι ωρών, θα κυκλοφορήσει και η πολυτελής κασετίνα όπου θα φυλαχτούν για πάντα οι μοναδικές στιγμές του γαλαζοκίτρινου έπους.

Την Κυριακή, 15 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει με την «Καθημερινή» το πολυτελές λεύκωμα για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο UEFA Champions League, ολοκληρώνοντας μια συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. [...]
apoel.net

Για αρχή παρακολουθήστε το 6λεπτό εισαγωγικό βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα: