Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ομόνοια Vs ΑΠΟΕΛ

Μαγική ήταν η ψεσινή βραδιά με την ομόνοια. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Άλλωστε η βαθμολογική μας θέση λέει πολλά! Δείτε το video που έφτιαξε το blog μας για το παιχνίδι.



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μάταια...



Μάταια...προσπαθούμε
Τον πρόωρο αποκλεισμός από το κύπελλο, γνώρισε η ομάδα μας στον αγώνα της Τετάρτης έναντι στην απόλλωνα. Μια από της καλύτερες (για εμένα τουλάχιστον) φετινές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ, που όμως δεν στάθηκε αρκετή για να μας χαρίσει την πρόκριση. Κατά διαστήματα, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Παίξαμε σαν να ήταν τελικός, συγκεντρωμένα, με πάθος και όρεξη, μα δεν ήταν ούτε και αυτό αρκετό...


Κάποιοι ανίδεοι, ξέχασαν για λίγο την αξιοπρέπειά τους (αν είχαν), και χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού, έγιναν ξεδιάντροποι, ξεφτίλες μπροστά στα μάτια ολόκληρου του ποδοσφαίρου. Φυσικά και ο εντεταλμένος ακατονόμαστος (πλέον), ήξερε καλά τι έκανε. Κάποιοι δυστυχώς ήθελαν να μας αποκλείσουν και τα κατάφεραν.  Κατάφεραν όμως να μας τονώσουν περισσότερο, πεισμώσαμε, ξυπνήσαμε και θα μας βρείτε μπροστά σας, όπου και να πάτε. Δεν τελειώσαμε, μαζί σας τώρα αρχίζουμε.
Δεν θα πέσω τόσο χαμηλά για να σχολιάσω τις φάσεις αφού το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στα πέναλτι. Σ' αυτό που τους έδωσαν και σ' αυτά που δεν μας έδωσαν. Συνήθως τις ήττες τις αφήνουμε πίσω και προχωράμε. Όχι αυτή την φορά. Μέχρι να σας δούμε όλους εκεί που σας αξίζει δεν θα ξεχνούμε.


ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΌΛΩΝ 

Υ.Γ: Καλώ όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που θα βρεθεί στο γήπεδο το Σάββατο, να φέρει μαζί του το ιερότερο εθνικό σύμβολο την Ελληνική σημαία, για να τιμήσουμε την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: 2-0

Άθλιο και ανούσιο ήταν το ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα μας στο αγώνα έναντι στην ανόρθωση. Χωρίς πάθος δεν κερδίζεται τίποτα και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τι και αν είχαμε την κατοχή της μπάλας, τι και αν έχουμε τους καλύτερους παίκτες, τι και αν έχουμε τον καλύτερο προπονητή... Σημασία έχει ότι αναστήσαμε τους νεκρούς και πέραν του Πουρσαϊτίδη  κανένας δεν έδειξε το απαραίτητο ζήλο για την νίκη. Το πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά...



Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι (έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι χρειάζεται). Ένας δύσκολος Ιανουάριος βρίσκεται μπροστά μας, όμως αν δείξουμε το πραγματικό ΑΠΟΕΛ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα... τα δύσκολα μας φτιάχνουν!  Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 ΚΥΠΕΛΛΟ 12/01/2011 ΑΠΟΕΛ – απόλλων

17η Αγωνιστική 15/01/2011 ΑΠΟΕΛ – πάφος

ΚΥΠΕΛΛΟ 19/01/2011 απόλλων – ΑΠΟΕΛ

18η Αγωνιστική 22/01/2011 χοχο – ΑΠΟΕΛ

19η Αγωνιστική 30/01/2011 ΑΠΟΕΛ –απόλλων

20η Αγωνιστική 05/02/2011 άεκ - ΑΠΟΕΛ

Με τσαμπουκά και θάρρος πάμε να τους νικήσουμε όλους, δεν θα αφήσουμε κανένα να μας πάρει το Πρωτάθλημα μας, γιατί ναι, είναι δικό μας και θα το υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. 

Υ.Γ.: Προσοχή γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να διαλύσουμε. Οι αγώνες είναι πολλοί και δύσκολοι, γι' αυτό και η ομάδα μας χρειάζεται στο πλευρό της...

12/01/2011 -- Γ.Σ.Π -- Όλοι εκεί όλοι ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ