Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γεμίστε τα γήπεδα

Φίλαθλε κόσμε του ΑΠΟΕΛ,


καλείσαι κάθε βδομάδα να δίνεις μαζικά το παρών σου σε όλα τα παιχνίδια του Θρύλου. Καλείσαι να  βρίσκεσαι εκεί, σε  κάθε γήπεδο, σε κάθε πέταλο. Ένα πορτοκαλί σακάκι, ένα γαλαζοκίτρινο κασκόλ και μπόλικο πάθος είναι αρκετά για να σπρώξουν την ομάδα μας σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες... 
Μην αγνοείς την φωνή του οργανωμένου. Είναι καιρός τα πορτοκαλιά να βγούνε από τα ερμάρια, είναι καιρός να ξυπνήσουμε, είναι καιρός να πάμε γήπεδο. Να σκορπίσουμε τον πανικό παντού, να δείξουμε την τρέλα μας, να φωνάξουμε για τον Θρύλο μας, όπως τότε... Τότε που ήταν ΝΤΡΟΠΗ να πηγαίνεις στους αγώνες χωρίς πορτοκαλιά. 
Η ομάδα μας χρειάζεται, μας θέλει κοντά της. 


Υποστηρικτή της ιδέας του ΑΠΟΕΛισμού,

σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο τα μεγάλα ματς, τα ντέρμπι και τα champions league... Στήριξε την ομάδα, σε κάθε αγώνα, με όποιον και να παίζει. Ανεξαρτήτου κόστους, να είσαι πάντα εκεί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από ένα γκολ, μια εξαιρετική παρουσία, μια νίκη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περηφάνια από το να είσαι και εσύ ένα μέλος της οικογένειας του Θρύλου, της πιο ένδοξης ομάδας στην Κύπρο. Θυμήσου... ότι είσαι ο μόνος που πανηγύρισε τόσους πολλούς τίτλους, τόσες πολλές διακρίσεις. 

Υ.Γ.: Είναι πραγματικά λυπητερό ο κόσμος στις κερκίδες να μην ξεπερνά τις 10.000, όταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μόνο στην Λευκωσία είναι πολύ περισσότεροι.

ΓΕΜΊΣΤΕ ΤΑ ΓΉΠΕΔΑ... ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!