Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Μεγάλε... Χρύση Μιχαήλ

Ήρθε στον ΑΠΟΕΛ πριν από περίπου οκτώ χρόνια και παρόλο που δεν είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας αγαπήθηκε, δοξάστηκε και κατάφερε να μπει στις καρδιές όλου του πορτοκαλί κόσμου. Αναμφισβήτητα υπήρξε μία μεγάλη ηγετική μορφή και μια από τις κορυφαίες  μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. 


Όπως είναι ήδη γνωστό ο Λεμεσιανός αμυντικός μέσος, πληροφορήθηκε σήμερα από τον στρατηγό Ιβάν  την πρόθεσή του να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε δείξει εδώ και καιρό ότι δεν θα τον υπολογίζει και την επόμενη χρονιά, αφού στην φετινή επιτυχία είχε περιορισμένο ρόλο και πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής (μόλις 253 λεπτά! Δύο φορές αγωνίστηκε ως βασικός ενώ τρεις ως αλλαγή σε 32 αγώνες).



Προσωπικά πιστεύω ότι ο Χρύσης θα μπορούσε να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο, εφόσον και ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Όπως και να έχουν τα δεδομένα σεβόμαστε πλήρως την απόφαση του στρατηγού και της διοίκησης και ευχαριστούμε ολόψυχα τον Χρύση Μιχαήλ για τα 8 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα, τις 173 συμμετοχές και τα 33 γκολ (σε αγώνες πρωταθλήματος). 


Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν θα ξεχάσει όσα όλα μας χάρισε αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής με αποκορύφωμα τα δύο γκολ που μας έστειλαν στους ομίλους του Champions League στον αγώνα με τον Κοπεγχάγη. 


ΜΕΓΆΛΕ ΧΡΎΣΗ ΜΙΧΑΉΛ


Ένα τόσο μικρό αφιέρωμα... για έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!