Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Θρύλε Θεέ Ταξίδεψε μας

Πρώτος σταθμός: Αλβανία
Το θέμα πρόκρισης της ομάδας μας στον  3ο προκριματικό του Τσου Λου θεωρείτε συνοπτική διαδικασία. Όπως είναι ήδη γνωστό η πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκέντερμπεου  που ξεπέρασε παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας της, είναι άπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. 
Μπορεί για πολλούς ο ΑΠΟΕΛ να είναι ήδη στον επόμενο γύρω, αλλά αυτό σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνει και τον στρατηγό Ιβάν. Όπως έχει δηλώσει χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Δεν περιμέναμε άλλωστε διαφορετική συμπεριφορά από τον προπονητή μας ο οποίος εδώ και χρόνια μας έχει συνηθίσει με τέτοιες δηλώσεις.


Τσου Λου και Europa
Με την πρόκρισή μας στον 3ο προκριματικό έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στους ομίλους του Europa. Αφού θα είμαστε και πάλι στους δυνατούς, η υπόθεση πρόκριση φαντάζει κάτι περισσότερο από εφικτή. Τα πράγματα δυσκολεύουν στον 4ο προκριματικό και η ομάδα μας θα πρέπει να ξεπεράσει ένα δύσκολο εμπόδιο για να ξαναζήσουμε το όνειρο.

3ο SMS
Σε μία άλλη εξέλιξη ο Sanel Jahic έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και όταν πάρει την ελευθέρα του από την ΑΕΚ Αθηνών θα μπορεί να υπογράψει με την ομάδα μας και να μεταβεί στην Αυστρία για να ξεκινήσει προπονήσεις. Αναμένουμε λοιπόν και το 3ο SMS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!