Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Απτόητοι συνεχίζουμε…

Μετά από ένα σερί με νικηφόρα αποτελέσματα, ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο έναντι στην ομάδα της αελ. Το 2-2 μας αφήνει ικανοποιημένους έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι όμως η εμφάνιση της ομάδας πρέπει να  προβληματίσει αφού δεν αντικατοπτρίζει το ΑΠΟΕΛ των προηγούμενων αγωνιστικών...


Θα μπορούσαμε ωστόσο να φεύγαμε από το Τσίρειο και με τους 3 βαθμούς αλλά όπως φαίνεται ο κ. Παναγή και οι βοηθοί του είχαν άλλη άποψη. Η καλή, μέχρι εκείνη την στιγμή, βραδιά στιγματίστηκε από ένα αόρατο πέναλτι που μόνο ο διαιτητής το είδε - Να σημειωθεί ότι η αελ τις προηγούμενες μέρες φώναζε για την διαιτησία..τυχαίο? δεν νομίζω – ο νοών νοείτω.

Highlights

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Ζορζε, Γκριντσάροφ, Μποαβεντούρα, Πουρσαϊτίδης, Πίντο, Μοράις, Τρισκόφσκι (81΄ Μιροσάβλιεβιτς), Μαντούκα (81΄ Χαραλαμπίδης), Αΐλτον (67΄ Μαρσίνιο), Σολάρι.

Στο 16΄ ο Τρισκόφσκι με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και μας έδειξε για ακόμα μια φορά τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Στο 71΄  με ανύπαρκτο πέναλτι η αελ κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 77΄  οι γηπεδούχοι μας τιμώρησαν για δεύτερη φορά γυρίζοντας το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Η εξιλέωση ήρθε από τον Σκοπιανό Μπόμπαν Γκριντσιάροφ που στις καθυστερήσεις με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος για ακόμα μια φορά έδωσε δυναμικά το παρών του δίπλα στην ομάδα. Πέραν των 5.000 φίλων του ΑΠΟΕΛ κατέκλεισαν το Τσίρειο και για 90 λεπτά δεν σταμάτησαν να τραγουδούν.

Απτόητοι συνεχίζουμε… καλούμαστε να επιστρέψουμε στις νίκες το συντομότερο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!