Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

CHRISTMAS GIFTS…

Πολύ πιο νωρίς από τα Χριστούγεννα, ήρθανε τελικά τα δώρα από την διοίκηση μας. Πρόσφερε στον στρατηγό Ιβάν νέο συμβόλαιο δύο χρόνων και ο προπονητής μας το αποδέχτηκε. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η πράξη αυτή της διοίκησης, γιατί ο προπονητής μας έφερε όσα ονειρευόμαστε στο ΑΠΟΕΛ για χρόνια. Η ομάδα μας αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έχει απίστευτη σταθερότητα και στο σύνολο της απαρτίζεται από παιχταράδες. Δεν είναι τυχαίο που οι οπαδοί μας κάθε τρεις και λίγο κάνουν τραγούδι το επίθετο του Ιβάν. Μας αρέσει ο προπονητής μας και θέλουμε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μας για πολλά χρόνια ακόμη.



Μπράβο στη διοίκηση μας που έχει βάλει ως στόχο να υιοθετήσει τακτικές που ακολουθούν μεγαλύτερα, ευρωπαϊκά σωματεία του εξωτερικού. Αναμένουμε πως θα ακολουθήσουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών μας, των οποίων λήγουν το καλοκαίρι.

Εφόσον μιλάμε για δώρα, δεν μπορούμε να μην πούμε για τα δώρα της διαιτησίας στην χομό. Τα δώρα-πέναλτυ για αυτούς ήρθανε πολύ πιο γρήγορα από τις γιορτές, για να καταφέρουν να βρεθούν στην δεύτερη θέση και να έχουν ελπίδες να μας φτάσουν. Φαίνετε πως μόνο με αυτόν τον τρόπο ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα, για να μπορεί ο πράσινος λα(γ)ός να κάνει Πάσχα χαρούμενος. Νέο γκάλοπ τις σελίδας μας: Πόσα πέναλτι θα τους δώσουν στο Δασάκι;

apoellos…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!