Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Στο χέρι μας το 21ο

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Δόξας ήταν τόσο δύσκολη όσο και σημαντική. Χωρίς να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, όμως με σοβαρότητα και επιμονή κατάφερε να λυτρωθεί στο 80ο λεπτό με γκολ του Αίλτον. Ένα τέρμα που ίσως αποδειχτεί από τα καθοριστικότερα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και με 24 διαθέσιμους βαθμούς χρειάζεται άλλους 10 για να πάρει το πρωτάθλημα με τους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ να του προσφέρουν τους έξι.
Οι σκέψεις βρίσκονται μόνο στην κατάκτηση του 21ο τίτλου. Αυτό το πρωτάθλημα με τίποτα δεν μπορεί να χαθεί, αφού με την ομάδα εκτός κυπέλλου και με την διαφορά από την δεύτερη ομόνοια να είναι στους 9, η τύχη είναι αποκλειστικά στα χέρια μας.

Σε ένα ακόμα αγώνα η παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Παρά το τριήμερο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, 5000 περίπου ΑΠΟΕΛίστες έδωσαν βροντερό παρών. Άξιοι συγχαρητηρίων οι οργανωμένοι αφού μετέτρεψαν το Μακάρειο σε πραγματική Πορτοκαλί κόλαση και έσπρωξαν την ομάδα προς την νίκη.

Υ.Γ.: Προσοχή, μαθηματικά ο τίτλος ακόμη δεν έχει κριθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!