Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Καλαθόσφαιρα... τέλος

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα δεν τα κατάφερε ούτε και χθες να πάρει την νίκη απέναντι στην ΕΘΑ και έτσι χάθηκαν οι ελπίδες για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Ακόμα και αν ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ, θεωρείτε δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε ενώ Εγκωμίτες θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κατάκλυσε το λευκόθεο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σπρώξει την ομάδα προς την νίκη...




Αν και παρουσία μας στο παιχνίδι ήταν μέτρια θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο αλλά η διαιτησία είχε άλλη άποψη. Η κόντρα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και τις ομοσπονδίας συνεχίζεται και πρέπει οι διοικούντες να λάβουν άμεσα δράση.

• Το παιχνίδι διακόπηκε στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ η ΕΘΑ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 43-50. 
• Για ακόμα μια φορά οπαδοί της ομάδας μας συγκρούστηκαν με αστυνομικούς έξω από το γήπεδο, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.
• Στο λευκόθεο βρέθηκαν περίπου δύο χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή του κατηγορεί έντονα την απόφαση της εταιρίας να καλέσει τον αναστασιάδη για ομιλία στο οίκημα του ιστορικού μας σωματείου ενώ αφήνει και υπονοούμενα για κάτι διαφημίσεις-σποτάκια που εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα (πχ. apoel.net). Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!