Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ημέρα δόξας και τιμής!

1η Απριλίου, μια μέρα δόξας και τιμής για τους Έλληνες της Κύπρου. Σαν σήμερα έγινε, από τα παλικάρια της ΕΟΚΑ, η αρχή για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού από την μικρή μας πατρίδα. Η πίστη στην ελευθερία αλλά προπάντων η αιώνια επιθυμία για Ένωση με την μητέρα Ελλάδα, έκαναν τα παλικάρια μας τότε να ξεσηκωθούν και  να πολεμήσουν με θάρρος και ανδρεία σαν πραγματικοί Έλληνες που ήταν.




Έλληνες της Κύπρου, ξεχάστε τις υποχωρήσεις των διεφθαρμένων πολιτικών μας και μείνετε πιστοί, στις αξίες και τα ιδανικά που  είχαν τότε, ο  Κυριάκος Μάτσης, ο Ευαγόρας Παλλικαρίδης, ο Γρηγόρης Αυξεντίου, ο Πετράκης Γιάλλουρος, ο Μιχαήλ Κουτσόφτας, ο στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής αλλά και τόσοι άλλοι. Πιστέψτε  σ’αυτά που πίστευαν και εκείνοι. Εκπληρώστε τον αιώνιο πόθο και άστε τους άλλους να μας λένε τρελλούς.

Ως ωραίοι Έλληνες πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της λευτεριάς για μια Κύπρο ελεύθερη, Ελληνική. Όλοι καλούμαστε να πάμε στο στάδιο Ελευθερία την Παρασκευή 1η Απριλίου, η ώρα 4:00 μ.μ. για να αποδώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής σε εκείνους, που αψηφώντας τον θάνατο, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για την πατρίδα.

ΖΗΤΩ Η 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ

Ελληνοψύχας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!