Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μετά την παρακμή επέρχεται η ακμή

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η φετινή χρονιά κρίνεται ως τώρα καταστροφική. Υποφέρουμε σαν ομάδα είπε ο Ιβάν και έχει απόλυτο δίκαιο, εξάλλου οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.

Η ομάδα μας μετρά δέκα (10) χαμένους βαθμούς σε επτά (7) αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει σκοράρει σε τρεις (3) από αυτούς. Η συγκομιδή των 43 βαθμών και των 31 γκολ σε 21 αγώνες είναι η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας. Πέρα από αυτά ήρθε και ο αποκλεισμός από το  κύπελλο αφού ηττηθήκαμε στον πρώτο αγώνα στην έδρα μας και να σημειωθεί, ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε κανένα από τους δύο αγώνες.


Οδηγούμαστε, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε νέα περίοδο παρακμής, θυμίζοντάς λίγο την χρονιά 2009-2010. Και όλα αυτά στην πιο ιστορική στιγμή του σωματίου μας, λόγω της τεράστιας πορείας στο Τσου Λου. Έχοντας το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών, χωρίς οικονομικά προβλήματα, δεν μπορεί η εξήγηση να περιοριστεί σε δικαιολογίες, τύπου κούρασης. Το μόνο που ζητούμε σαν οπαδοί, είναι να ληφθούν άμεσα διορθωτικές κινήσεις που θα φέρουν και πάλι την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και ενθαρρυντικά στοιχεία. Ο αποκλεισμός μας από το κύπελλο θα αποβάλει από τους ποδοσφαιριστές μας ένα επιπλέον βάρος και θα τους δώσει πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης. Παράλληλα θα δώσει το έναυσμα για αφοσίωση στον μόνο εφικτό στόχο που απέμεινε, το πρωτάθλημα.

Μετά την παρακμή, μοιραία επέρχεται η ακμή. Το θέμα είναι να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά και χάσουμε μια τεράστια ευκαιρία για το πολυπόθητο μπακ του μπακ!

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!