Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η επανάσταση του 21, φάρος του σήμερα


Δύο αιώνες πέρασαν σχεδόν από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821, και ο ελληνισμός τιμά την μνήμη των ηρώων του τότε με όση περηφάνια του απόμεινε. Οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα δείχνουν την κορύφωση της εκδήλωσης μνήμης και τιμής στους κλέφτες και τους αρματολούς του 21 που δεν δίστασαν ούτε στιγμή να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα. Η 25η Μαρτίου δείχνει στον Έλληνα του σήμερα ότι οι Έλληνες δεν παραδίδουν τα όπλα τόσο εύκολα και όσο άνισος και αν είναι ο αγώνας αυτοί θα πολεμήσουν μέχρι τέλους.

Η 25η Μαρτίου είναι μια μέρα που δίνει ελπίδα στο σημερινό ελληνισμό για να μπορέσει ξεφύγει από την μιζέρια και την κακομοιριά που κάποιοι «μεγάλοι» τον έβαλαν. Με οδηγό την Παναγιά, η Ελλάδα και ολόκληρος ο ελληνισμός θα ανορθώσει ανάστημα πάλι και θα ξεφύγει από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν.


Καθήκον όλων εμάς ,που νιώθουμε Έλληνες στην ψυχή είναι να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα που ξεκίνησαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και σαν άλλοι Κολοκοτρώνηδες να προτάξουμε τα στήθη έξω γιατί πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ‘ναι…


ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΥΡΑ
Κ’ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ
ΚΑΙ ΘΑ Σ’ ΑΡΠΑΞΩ ΠΑΛΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821

Ελληνοψύχας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!