Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

συνέχεια στις επιτυχίες

Με ένα και μοναδικό στόχο η ομάδα μας αντιμετωπίζει  απόψε τον Ολυμπιακό ενόψει της 12ης αγωνιστικής.  Ο εφησυχασμός δεν έχει θέση ούτε στα αποδυτήρια αλλά ούτε και στην κερκίδα γιατί ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές φέτος ότι δεν είναι τυχαία ομάδα. Ασφαλώς όμως ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει και αυτό το εμπόδιο ανώδυνα. Υπομονή λοιπόν και όχι εφησυχασμός…


Κυριότερα νέα:

·        Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα:
Χιώτης, Κίσσας, Jorge, Grncarov,Πουρσαϊτίδης, Solari, Χαραλαμπίδης, Trickovski, Σατσιάς, Manduca, Pinto, Κόντης, Morais, Almeida, Αλεξάνδρου, Mirosavljevic, Σολωμού, Marcinho, Boaventura.

·        Στα θετικά η επιστροφή του Μαρσίνιο (αν και ανέτοιμος) ο οποίος έλειψε πολύ το τελευταίο διάστημα από την ομάδα .

·        Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με 4-4-2 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κρατώντας τον ίδιο σχηματισμό με το προηγούμενο παιχνίδι.

·        Ο κόσμος αναμένετε να εκμεταλλευτή την ωραία (για ποδόσφαιρο) μέρα και να δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο. Η προοπτική να ξεπεράσουμε τους 10.000 είναι εφικτή.

Είναι πραγματικά άδικο να βλέπουμε άδειες κερκίδες. Αυτή η ομάδα μας έχει χαρίσει πολύ καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα, και γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο συχνά, με πίστη και τσαμπουκά. Το οφείλουμε στους παικταράδες μας…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Όλοι εκεί όλοι Πορτοκαλοί


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!