Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ…

Κορυφή…
Μόνοι στην κορυφή, απολαμβάνουμε το κρύο αεράκι και δεν θέλουμε με τίποτα να κατεβούμε από εκεί. Δίκαια η ομάδα μας είναι πρώτη στο πρωτάθλημα εφόσον αποδίδουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους τους υπόλοιπους. Θέλουμε να βλέπουμε τους παίχτες μας κάθε βδομάδα να παίρνουν τα αποτελέσματα αλλά και να προσφέρουν θέαμα, όπως γίνεται στα τελευταία παιχνίδια.


Μαρσίνιο..
Άτυχος και πάλι, ο καλύτερος μας παίχτης μέχρις στιγμής. Έκανε άνω κάτω τις ομάδες που πήγαιναν για πρωτάθλημα φέτος, και από τι φαίνεται το μόνο πράγμα που μπορεί να τον συγκρατήσει είναι οι συχνοί τραυματισμοί του. Ελπίζουμε να επανέλθει το συντομότερο πιο δυνατός γιατί η ομάδα τον χρειάζεται. Αρκετά…

Νεκτάριος, Χρύσης και οι υπόλοιποι..
Χρόνο συμμετοχής πήρε στο παιχνίδι με τον Εθνικό ο Νεκτάριος και για όσο αγωνίστηκε φάνηκε έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί από τον Ιβάν. Εμείς λέμε πως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε όσους κάθονται στον πάγκο να πάρουνε παιχνίδια στα πόδια τους. Λέμε πως έχουμε το καλύτερο ρόστερ και βάθος στον πάγκο, αλλά από την αρχή του πρωταθλήματος βλέπουμε τους ίδιους έντεκα να ξεκινάνε κάθε αγώνα, με ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές. Δεν αμφισβητούμε τον προπονητή μας  ούτε θέλουμε να υποδείξουμε πώς να κάνει την δουλειά του. Αλλά ας μην ξεχνάμε για ποιους λόγους χάσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα. Όλοι οι βασικοί παίχτες μας, έμειναν από δυνάμεις. ..

Οργανωμένοι..
Μπράβο στους οργανωμένους οπαδούς μας που για ακόμα μια φορά έδειξαν πόσο πολύ αγαπάνε και πονάνε την ομάδα μας. Φανταστική η ατμόσφαιρα στο δασάκι και το κυριότερο δεν παραπεμφθήκαμε στην δικαστική για τυχόν επεισόδια, φωτοβολίδες κτλ. Αυτές τις συμπεριφορές θέλουμε να βλέπουμε κάθε αγωνιστική από τους οπαδούς μας, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε..
ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3/11/2010

Αλκή..
Το ωραίο με τα αρνιά είναι πως προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά. Όσο και να προσπαθήσουν όμως δεν θα τα καταφέρουν γιατί πρώτος στο γήπεδο θα μιλήσει ο πορτοκαλής κόσμος μας, μετά οι παιχταράδες μας και όταν όλα θα έχουν τελειώσει θα έχουνε σφοδρά παράπονα από την διαιτησία..

ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ..

Apoellos..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!