Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

11-7-11 R.I.P. για όσους χάθηκαν άδικα

Μετά τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα τα χαράματα της Δευτέρας, αναρωτιέμαι πραγματικά αν αξίζει τον κόπο να φανατιζόμαστε τόσο πολύ με το ποδόσφαιρο(!) Είναι άξιο απορίας αν και αυτή την φορά οι ανεύθυνοι "υπεύθυνοι" μείνουν για ακόμα μια φορά ατιμώρητοι και συνεχίσουν με τα ίδια και ακόμα χειρότερα. Αντί να τοποθετηθεί κάποιος επίσημα και να ζητήσει ένα ταπεινό συγνώμη προτίμησαν να κρύβονται πίσω από τις υποτιθέμενες έρευνες που θα γίνουν. Ο κόσμος έδειξε από νωρίς την θλίψη και την οργή του για τον άδικο χαμό των 13 παλικαριών της Ελλάδας μας και κατέβηκε στους δρόμους (κάτι που δεν συνηθίζεται σε αυτόν τον τόπο).
 Η εγκληματική αμέλεια στο Μαρί δεν θα σταματήσει σε καμιά έρευνα, είμαστε υπόχρεοι όλοι να παλέψουμε μέχρι να χυθεί άπλετο φως και οι υπεύθυνοι να πληρώσουν για τις πράξεις τους.


Η νίκη της ομάδας μας χθες απέναντι στους τουρκολάγνους Αλβανούς είναι αφιερωμένη στους νεκρούς της τραγωδίας. Ακολουθεί η δήλωση του Γκουστάβο Μαντούκα
«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο. Τους σεβαστήκαμε αρκετά, όμως παίξαμε καλά και τα καταφέραμε. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους μετά το συμβάν που έγινε στη Λεμεσό. Είμαστε όλοι μαζί με τους συγγενείς τους και τους δύναμη για να το ξεπεράσουμε. Προσευχόμαστε στον Θεό για αυτούς. Η σκέψης μας είναι στους νεκρούς της τραγωδίας»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!