Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Αν δεν μας νικήσουν... δεν θα μας αποκλείσουν

Έτσι είναι τα πράγματα αδέρφια... Αν δεν μας νικήσουν, δεν μπορούν να μας αποκλείσουν. Ταξιδεύουμε στην Σλοβακία με το πλεονέκτημα ότι διεκδικούμε δύο αποτελέσματα. Και η νίκη και η ισοπαλία (εκτός από το 0-0) θα μας δώσουν την πολυπόθητη πρόκριση για να βρεθούμε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Τσου Λου. Πρόκριση σημαίνει ακόμη και αυτόματη είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα.


Ο πρώτος αγώνας δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε, αφού μερικές λάθος επιλογές του προπονητή μας όπως και η καλά διαβασμένη αμυντική λειτουργία της Σλόβαν δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παράλληλα όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι το 0-0 είναι άσχημο αποτέλεσμα. Όπως έχει πει και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Ερωτοκρίτου είναι πολύ δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να μην σκοράρει για δεύτερο παιχνίδι. Με βάση αυτό, αν δηλαδή σκοράρουμε μέσα στην Σλοβακία τότε θέτουμε πολύ γερές βάσεις πρόκρισης.

Αν και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αναμένουμε την Σλόβαν σε ένα πιο επιθετικό σχήμα αφού αυτή χρειάζεται το goal και την νίκη για να προκριθεί. Από μεριά μας χρειάζεται υπομονή και μια καλή εμφάνιση.
 Σεβασμός στον αντίπαλο και πίστη στις δυνάμεις μας.

"ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ" 
                                                                                                   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!