Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Φέρτε μας και την Σλόβαν

Μετά την άνετη και εντυπωσιακή νίκη επί της Σκεντερμπέου, η ομάδα μας καλείτε τώρα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σλόβαν. Το επιβλητικό 4-0 σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθεί ως άλλοθι για εφησυχασμό, αφού η Σλόβαν είναι σαφώς καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα.

Από την μεριά των Σλοβάκων ο ΑΠΟΕΛ δείχνει στοιχεία ανώτερης ομάδας και για του λόγου του αληθές:
«Νομίζω ότι η αποστολή της Slovan απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αρκετά δύσκολη. Ο ΑΠΟΕΛ πορεύεται τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια με τον ίδιο προπονητή και είναι ένα ομαδοποιημένο σύνολο, παρά τις μερικές προσθαφαίρεσης που προβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Tο πρόβλημα με την σλοβάκικη ομάδα είναι ότι τελεί ακόμη υπό διαμόρφωση. Φυσικά διαθέτει την ποιότητα να ανταγωνιστεί τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι κατά την γνώμη μου ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι ανώτερος». 
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Joseph Kozlej.


Παροξυσμός επικρατεί και στον κόσμο της ομάδας. Η προπώληση ξεπέρασε χθες (22/7) τις 6000 και ο στόχος των 15 χιλιάδων φαντάζει κάτι περισσότερο από εφικτός! Είναι υποχρέωση όλων μας να μετατρέψουμε το Γ.Σ.Π. σε ηφαίστειο ενεργό και να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!