Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγο απ΄όλα

Back2back
Η φετινή χρονιά δεν άρχισε όσο καλά θα θέλαμε στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί καθόλου. Είμαστε σίγουροι ότι αργά η γρήγορα η ομάδα θα ανεβάσει στροφές και στα κυπριακά γήπεδα, αρχίζοντας μάλιστα και από τον αγώνα με την αλκή. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε το τρίποντο χωρίς να στρεσαριστούμε ιδιαίτερα, αφού την ερχόμενη βδομάδα δίνουμε ραντεβού στα αστέρια με την Ζενίτ.


ΑΠΟΕΛ Vs Zenit  13.09.2011 -  21:45
Πέραν των 13.500 φίλων της ομάδας έχουν προμηθευτεί τα μαγικά πακέτα για το όνειρο, ενώ απομένουν περίπου άλλα 6.000. Είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το ΓΣΠ και να το μετατρέψουμε σε μία πραγματική κόλαση. Ένα υπερπλήρες και πορτοκαλί κάστρο!
Το orange shop καθημερινά γεμίζει με κόσμο και δεν "προλαβαίνει" να τυπώνει κάρτες. Έχω την εντύπωση ότι αν η εξυπηρέτηση ήταν καλύτερη, ο αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Ψυχάρα μας!
Ότι και να πούμε θα είναι λίγο για τον Χρήστο. Παραθέτουμε την δήλωση του προπονητή μας για την ψυχάρα μας: "Αντίθετα συναισθήματα βιώσαμε την επόμενη εβδομάδα με το πρόβλημα της υγείας του Χρίστου Κόντη, ο οποίος δεν μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα, αλλά παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας. Ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας. Ο Αρχάγγελος είναι ένα μέρος που τον εκφράζει. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση." 


FORZA APOELARA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!