Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε ποτέ

www.kyprioiaganaktismenoi.com 
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Κύπριους, όλες τις χιλιάδες που βρέθηκαν ήδη έξω από το Προεδρικό, αλλά κυρίως όσους δεν πήγαν ακόμη έξω από το Προεδρικό, όλους που θέλουν να φύγει αυτός ο Πρόεδρος και το σύστημα που εκπροσωπεί, όλους που δεν κατάφεραν να έρθουν σε προηγούμενες διαδηλώσεις, αλλά συμφωνούν. Δώδεκα του Σεπτέμβρη, 7:30μμ να είστε ΟΛΟΙ εκεί. Να συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διαδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ σε αυτό το νησί. Να απαιτήσουμε ελευθερία και δικαιοσύνη. Να απαιτήσουμε κάθαρση.


Μην κανονίσετε τίποτα άλλο για εκείνη την μέρα. Αφιερώστε εκείνη την ημέρα στην Ιστορία. Για να λέτε «ήμουν και εγώ εκεί». Την ημέρα που ΟΛΗ η Κύπρος μαζεύτηκε γύρω από το Προεδρικό και απαίτησε την παραίτηση ενός ανάξιου, απολίτιστου, ανήθικου και αδίστακτου Προέδρου.

Αυτή η εκδήλωση δεν έχει ηγέτες. Αυτή η εκδήλωση δεν έχει «συντονιστικό κέντρο» ή «οργανωτική επιτροπή». Διότι δεν θέλουμε το Προεδρικό και η Επαγρύπνηση να εξαγοράσουν ή να μεταπείσουν τους οποιουσδήποτε αυτόκλητους «ηγέτες». Αυτή η εκδήλωση ανήκει σε ΟΛΟΥΣ μας. Όπως έγινε από την πρώτη νύχτα. Καλείται ο κόσμος να αυτοοργανωθεί.

Ο γιος του ηρωικού Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Νικόλας Ιωαννίδης, έμπροσθεν των Πυλών του Προεδρικού, κάλεσε τους χιλιάδες Αγανακτισμένους:
 «Μην πέφτετε στην παγίδα του να διαχωριζόμαστε σε κόμματα, σε ομάδες, σε χρώματα, σε Πράσινους και σε Βένετους. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουν να μας διασπάσουν. Είναι πάγιες τακτικές των καθεστώτων. Δεν πρέπει να υποκύψουμε. Ο καθένας να γίνει ένας πυρήνας αντίστασης. Ο καθένας! Ένας φορέας αντίστασης, ανυπακοής, αμφισβήτησης! Και όλοι αυτοί οι ανεξάρτητοι φορείς και πυρήνες, όταν μένουν όλοι μαζί αποτελούν ένα ‘φονικό’ όπλο, ‘φονικότερο’ από την έκρηξη που σκότωσε τους δικούς μας.»

Σημειώστε την ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου 2011, 7:30μμ 
Μην κανονίσετε τίποτα άλλο! ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ.
www.kyprioiaganaktismenoi.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!