Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Όταν το όνειρο γίνεται... συνήθεια!

Πήραμε άλλον αέρα και ακόμη τώρα αρχίζουμε
Μέσα σε τρία χρόνια έχουμε καταφέρει το απίστευτο, αυτό που φάνταζε όνειρο απατηλό κάποτε. Είμαστε ξανά μέσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όπως είχε πει ψες ο Νίκος Νιόπλιας «αυτοί δεν είναι κυπριακή ομάδα. Έχουν ξεφύγει, μπροστά.».
Αυτό για μένα τα λέει όλα. Το ότι ξεφύγαμε από τα κυπριακά δεδομένα είναι πολύ σημαντικό, μα ακόμη πιο αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως η ομάδα μας αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά.


Ιβαν και Φοίβος
Οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων έχουν συνδεθεί άμεσα με τα ονόματα δύο μεγάλων ανθρώπων που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Δεν είναι άλλοι από τους Ιβαν Γιοβάνοβιτς και Φοίβο Ερωτοκρίτου. Από την μέρα που ανέλαβε ο ένας την ομάδα και ο άλλος τα διοικητικά έχουμε δει πράματα και θάματα. Ξέσπασαν και οι δύο τους έξαλλα χθες βράδυ αφού η χαρά τους δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Και τα ρεκόρ συνεχίζονται
Την απόλυτη ποδοσφαιρική μαγεία έζησαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν ψες στο ΓΣΠ. Η νότια κερκίδα πραγματικά πήρε φωτιά παρασύροντας μαζί της 21.655 τρελούς πορτοκαλί. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ εισιτηρίων αφού το προηγούμενο ήταν 21.567 από τον αγώνα με την Τσέλσι. Και τα ρεκόρ συνεχίζονται!

Στατιστικά του αγώνα -- ΑΠΟΕΛ Vs WISLA
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Χόχοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή θέαση επί καναπέ για τις βραδιές Τσάμπιονς Λινγκ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΛΙΏΜΑ 
ΦΈΡΤΕ ΜΑΣ ΦΈΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΏΝΑ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!