Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ VS ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (2)

από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

Όπως έγραψα εχτές, σε ένα παιχνίδι που θα το παρακολουθούσαν εκατομμύρια άνθρωποι, έπρεπε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γαλανόλευκες, για να δείξουμε στους ξένους, πως αυτή η γη είναι ελληνική. Οι οπαδοί μας πήραν όντως δεκάδες αν όχι εκατοντάδες γαλανόλευκες και βρέθηκε (από τις 21,000 οπαδούς) ένα αρχίδι που πήρε την κυπριακή σημαία, το σύμβολο της ανεξαρτησίας, το μπαϊράκι του. Τη σημαία την έβαλε στη νότια κερκίδα κάτω αριστερά, πάνω από άλλο πανό και όταν τελείωσε το παιχνίδι την ανέμιζε.


Οι πλείστοι ΑΠΟΕΛίστες είναι εθνικόφρονες και ενωτικοί και έτσι θέλουμε να παραμείνουν οι οπαδοί μας. Το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι από τη μια μεριά (της αριστεράς) κομματικοποιημένο και από την άλλη πολιτικοποιημένο από τον καιρό της αγγλοκρατίας. Μερικοί προσπάθησαν να το αλλάξουν αυτό το φαινόμενο και απέτυχαν παταγωδώς. Κλασσικό παράδειγμα αποτελεί η συγχώνευση του Ευαγόρα με τον αποπ Πάφου και τη δημιουργία της ΑΕΠ. Αρκετοί οπαδοί προτίμησαν να μην ασχοληθούν καν με την ΑΕΠ γιατί δεν ήθελαν να βρίσκονται στην ίδια κερκίδα με τους μισητούς τους αντιφρονούντες και έτσι, μερικοί Παφίτες αριστεροκομμουνιστές υποστηρίζουν μόνο την ομόνοια και οι εθνικόφρονες μόνο τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτά δεν γίνονται μόνο στην Κύπρο όπως νομίζουν μερικοί. Για παράδειγμα στη Σκωτία οι οπαδοί της Σέλτικ παίρνουν μόνο την ιρλανδική σημαία και οι οπαδοί της Ρέιντζερς μόνο τη βρετανική. Τη σκωτσέζικη δεν θα τη δείτε στα γήπεδα. Όποιος δοκιμάσει να πάρει τη βρετανική σημαία σε παιχνίδι της Σέλτικ, δεν νομίζω να φύγει ζωντανός. Ένας ξένος που θα δει αγώνα της Σέλτικ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα διερωτηθεί γιατί αυτοί οι οπαδοί κρατούν τη σημαία μιας άλλης χώρας. Φυσικά υπάρχει λόγος… ένα κέλτικο φύλο, οι Σκότοι ήρθαν από την Ιρλανδία πριν 1,500 χρόνια, η Ιρλανδία είναι η μητρόπολη τους, όπως είναι για εμάς η κυρίως Ελλάδα. Υπάρχουν μερικοί τόποι που το σύμβολο της ανεξαρτησίας, δεν πρέπει να αναρτάται. Για παράδειγμα βάλτε αυτή τη σημαία σας στη βουλή, στα υπουργία, στον κώλο σας, αλλά όχι σε προτομές ηρώων που πολέμησαν και πέθαναν για την ΕΝΩΣΗ της ιδιαίτερης μας πατρίδας με τον εθνικό κορμό. Αυτό αποτελεί μέγιστη βεβήλωση. Δε λέω πως ένα αθλητικό σωματείο είναι εξίσου ιερό με τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ φυσικά, όμως κάποια σωματεία που έχουν δεκάδες χιλιάδες υποστηριχτές, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο, όταν φτάσει ο καιρός να ρίξουν τη ψήφο τους. [...]


Διαβάστε επίσης:  "Μα πώς γίνεται να απαρνιέμαι την σημαία της χώρας μου"

από τον ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ

2 σχόλια:

Οποιου εν του αρεσκει η Κυπρος, το κρατος της τζιαι η σημαια της οι πορτες εν ανοιχτες τζιαι τα σκυλια δεμενα. Εν αγαπατε την χωρα σας μπορεται να μετακομησεται στις διπλανες που αγαπατε. Για το 4% των ενωτικων προδοτων εσιη το 96% που εννα αντισταθει. Η κυπρος εννεν η "ιδιαιτερη μου πατριδα" η Κυπρος ενει μονη, αποκλειστικη τζιαι καμια αλλη στον κοσμο πατριδα.

Κυπραιος Εθνικοφρων

Δεν μπορώ να δεχτώ την κυπριακή σημαία για δύο λόγους:

Καταρχάς έχω σημαία και είναι η Ελληνική. Γι' αυτήν θυσιάστηκαν τόσοι και τόσοι ήρωες, όπως ο μαθητής Πετράκης Γιάλουρος που τον πυροβόλησαν εν ψυχρό την ώρα που κρατούσε την γαλανόλευκη.

Και δεύτερον γιατί κρατώντας κυπριακή σημαία, δείχνω ότι αποδέχομαι πλήρως αυτά που μας επέβαλαν οι μεγάλες δυνάμεις παρά την θέλησή μας. Να σου θυμίσω ότι ολόκληρος ο Ελληνισμός ήθελε ένωση της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα, και αντί αυτού μας έδωσαν ανεξαρτησία και μαζί μια σημαία (σαν προϊόν αυτής) και μας είπαν "αγαπήστε την".

Δικαίωμά σου να υποστηρίζεις έθνος κυπριακό, μα πρώτα σκέψου γιατί μιλάς Ελληνικά, γιατί γράφεις Ελληνικά, γιατί τραγουδάς τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο, γιατί οι Αυξεντίου, Παλληκαρίδης, Μάτσης, Γιάλουρος... και τόσοι άλλοι θυσιάστηκαν. Μήπως γιατί ήθελαν ανεξαρτησία?
Μήπως προδότες δεν είναι οι Ενωτικοί αλλά αυτοί που έφεραν την ανεξαρτησία?

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!