Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..

Αύριο στις 18:00 το απόγευμα, στο ΓΣΠ καλείται η ομάδα μας να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο μας, την ομόνοια. Η πορεία μας μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που όλοι περιμέναμε εφόσον βρισκόμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη Ανόρθωση. Ζητούμενο από τους παίχτες μας είναι αύριο να κερδίσουν και να αποδείξουν πως δίκαια ο κόσμος τους εμπιστεύεται και τους στηρίζει από την αρχή. Δέκα χιλιάδες Αποελίστες θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο δίνοντας την δική τους μάχη στην κερκίδα, εμψυχώνοντας τους παίχτες μας προς την νίκη.


Σημαντικό είναι πως ο προπονητής μας γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η νίκη για τον κόσμο αύριο και ελπίζουμε πως δεν θα τον πιάσει στον ύπνο ο σερ τάκης για ακόμα μια φορά. Στις προηγούμενες τρεις αναμεταξύ μας αναμετρήσεις μας νίκησαν και ακόμα το καυχιούνται.

Ήρθε η ώρα να τους κοπεί ο βήχας. Δώστε αύριο στα πράσινα ανθρωπάκια να καταλάβουν ποιος έχει την καλύτερη κερκίδα και την καλύτερη ομάδα. Όλα κρίνονται από εμάς και την απόδοση των παιχτών μας, γιατί όσο και να προσπαθήσουν, ομάδα με τον λεμόνι προπονητή δεν πρόκειται να φτιάξουνε ποτέ.
  
ΥΓ1(στους ανυπόμονους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ): Για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς την Δόξα τραβά…

ΥΓ2: ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ..ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ..


Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!