Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

«COPY PASTE» ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

Αύριο το απόγευμα η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους κομπλεξικούς. Eδώ και χρόνια προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και πως άδικα χάνουν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Δεν λέμε πως δεν έχουν καλή ομάδα, αλλά με τα μυαλά που κουβαλάνε δεν πρόκειται να πάνε ποτέ μπροστά.


 Πέρσι κατάφεραν να μας στερήσουν το Κύπελλο, σε έναν αγώνα που βάση απόδοσης δίκαια μας κέρδισαν. Ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω, νικώντας τους αύριο μέσα στην "καυτή" έδρα τους. Οι παίχτες μας έχουν επίγνωση τι θα πει τσίρειο και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Η βαθμολογική τους θέση είναι ντροπιαστική, τα διοικητικά προβλήματα τους είναι πολλά και θα ξεχαστούν με νίκη εις βάρος μας. Έχουμε διαχρονικά την τάση να τους δίνουμε ελπίδες αλλά αύριο καλούμαστε να τις εξανεμίσουμε στους πέντε ανέμους, δείχνοντας τους πως δίκαια βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Όσα και να πούμε όμως για την αγωνιστική και διοικητική τους απραξία δεν παύει το παιχνίδι να είναι ντέρμπι. Ο Ιβάν και οι παίχτες μας, γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού και με την θερμή υποστήριξη των τριών χιλιάδων οπαδών μας, καλούνται να μετατρέψουν ακόμα ένα ντέρμπι σε ταινία με "σαμπάνιες και ούζα".

Πρέπει να πούμε ότι οι οπαδοί της ομάδας μας δεν πρέπει να παρεκτραπούν, όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα και να μην ενδώσουμε στις οποιεσδήποτε προκλήσεις των κομπλεξικών που μόνο κακό θα κάνουν στην ομάδα μας.

ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…
FORCA APOELLARA

Υ.Π.: Αν όλα πάνε καλά αύριο σας επιφυλάσσουμε εκπλήξεις…

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!