Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε τους Μίρο και Σικορά να βγάζουν ενενήντα λεπτά αγώνα, χωρίς να παρουσιάζουν οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού. Οι πιθανότητες τους να βρεθούν στις πρώτες επιλογές του Ιβάν είναι απομακρυσμένες λόγω του ότι έχουμε αρκετούς επιθετικούς και φαινομενικά πιο έτοιμους να αγωνιστούν. Ακόμα και το σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής μας δεν επιτρέπει την χρήση περισσότερων του ενός επιθετικού που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους επιθετικούς μας.


Η δική μας άποψη είναι πως ο Μίρο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να πάρει θέση βασικού στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας αλλά τον Σικορά αναμένουμε να δούμε μόνο σε ορισμένα παιχνίδια κυπέλλου.( Νοουμένου πως δεν θα τραυματιστεί ξανά).

Ένα θέμα που θα θέλαμε να θίξουμε, είναι η ανάδειξη νεαρών παιχτών που βρίσκονται στις ακαδημίες μας. Δεν γίνεται και θα το λέμε συνέχεια, να μην υπάρχει ένας τουλάχιστον, νεαρός παίχτης που να έχει ταλέντο και προοπτικές για να γίνει παίχτης ενδεκάδας. Είναι ντροπή μας, σαν η πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου, να μην μπορούμε να βγάλουμε δικούς μας παίχτες και να τρέχουμε δεξιά και αριστερά να τους βρούμε. Όταν ο προπονητής μας παρακολούθησε τον αγώνα με τον Ερμή, είδε μόνο αυτούς που σκόραραν; Αυτούς που σέρβιραν και δημιούργησαν τις φάσεις τους πρόσεξε κανείς;

Καιρός να ξυπνήσουμε αν θέλουμε να πάει η ομάδα μας μπροστά…

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!