Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ…

Το να βλέπεις τον αιώνιο αντίπαλο σου να χάνει 3-0 από το 30΄ είναι απόλαυση. Να βλέπεις την ομάδα που σου στέρησε πέρσι το κύπελλο, να σέρνετε και να παρακαλά να μην δεχτεί άλλα γκολ, είναι εκστασιασμός. Ποιος μπορούσε να φανταστεί πως χθες η ομάδα μας θα έριχνε 5 γκολάκια την απομίμηση και ειδικά μέσα στο τσίρειο; Μέχρι και η παρουσιαστές της primetel τα έχασαν με την απόδοση μας και το σκορ του αγώνα. Προσπαθούσαν να βρουν αν ο Απόλλωνας δέχτηκε, πιο βαριά ήττα από την χθεσινή τα προηγούμενα 10 χρόνια, στην έδρα του.


Η ομάδα μας χθες έκανε και πάλι θαύματα. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έπιασε εξαιρετική απόδοση και με σχετική ευκολία καθάρισε τους “νεκρούς”. Μαρσίνιο, Μαντούκα και Μπίδης ήταν οι καλύτεροι μας παίχτες, με τους δύο πρώτους να σκοράρουν από δύο τέρματα και ο τρίτος να σερβίρει τα τρία από τα πέντε.

Την καλύτερη παρουσία χθες την είχε με διαφορά ο απίστευτος πορτοκαλί κόσμος μας που μετέτρεψαν την έδρα τους σε έδρα μας. Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στους υπόλοιπους έντεκα να μας μαγέψουν. Αυτή την κερκίδα θέλουμε να βλέπουμε, είτε χάνουμε είτε νικάμε.



Όσο για τους κομπλεξικούς, ένα μεγάλο μπράβο, γιατί προσπάθησαν να διακόψουν το παιχνίδι (ούτε αυτοί άντεξαν), έκαναν επεισόδια έκτος αγωνιστικού χώρου και έτσι η κάρτα οπαδού θα πάρει σάρκα και οστά πολύ πιο σύντομα απ΄ότι περιμέναμε. Όσοι δεν αντέχουν τις ήττες, και μιλώ και για μας, καλύτερα να μένουν σπίτι τους στον καναπέ τους. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει.

Apoellos

Υ.Π.: Η έκπληξη ετοιμάζεται..Hint: Συμφωνία..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!