Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση του «Εθνικόφρων Σπαρτιάτη»

από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 στις 8:41 μ.μ.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Δεν είναι κανα αρθρο-κείμενο, αλλα κατι που εγραψα αμεσως μολις τελειωσε η εκπομπη και δυστυχως ξεχασα να δημοσιευσω εκεινη τη μερα, γι’αυτό και το δημοσιευω τώρα. Μερικα πραγματα τα επαναλαμβανω ξανα και ξανα απλα επειδη ετσι πρέπει.
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ …



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ F.B. ;; Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΑΦΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ. (την ερχομενη τριτη μάλλον θα μπει ένα κείμενο μου σε εφημεριδα,ελπιζω)
Δεχομαι απειλες για αυτά που γραφω στο φεις και  επειδη μπηκα στο γηπεδο την κυριακη την ωρα που οι αλλοι εκαιγαν το εθνικο μου συμβολο. Μεχρι και στο σπιτι μου ηρθαν για να με προειδοποιησουν, όχι αριστεροι-ομονοιατες, γνωστοι μου που δουλευουν τη νυχτα. Με βλεπετε να σταματω να γραφω;;;;

Για να πω την αληθεια, δεν ακουσα την εκπομπη από την αρχη, γι’αυτό μπορει να αναφερθηκαν οι καλεσμενοι σε θεματα που γραφω πιο κατω, (αλλα αμφιβαλλω).
Οι οπαδοι της ομονοιας εκαψαν και στο παρελθον το εθνικο μας συμβολο και ολοι εκαναν τα στραβα ματια, το θέμα δεν πηρε δημοσιοτητα. Τώρα επειδη βρεθηκε ενας  «πελλος» να μπει μέσα στο γηπεδο εγινε σουσουρο.

1)Εβγαλε η γλωσσα μου μαλια να λεω για τα «κατορθωματα» της ομονοιας στο παρελθον: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ—ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ—ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ--ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ—12000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΕΨΕΛΝΑΝ 9000 ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ (όχι 10-50-100 «ανεγκεφαλο» όπως συνηθιζεται να λενε)—ΚΑΙ… ISTANBUL SINCE 1453 (AYTO ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ). Η ΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ομονοιατες ΑΝΑΡΤΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΟ. (Παλια εκανε σχολιο μονο ο κ.Ερωτοκριτου, ποιος τον ακουσε και ποιος του εδωσε σημασια;;)
ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.
Στο τελευταιο παιχνιδι των αιωνιων και παλιν οι οπαδοι της ομονοιας γιουχαιζαν τον εθνικο μας υμνο, αναφερθηκε ποτέ κανεις σ’αυτό;;; Όχι μιλουσαν ξανα και ξανα για το «χριστοφια προδοτη καταδοτη»,τιμωρησαν τον ΑΠΟΕΛ για αυτο, την ομονοια γιατί δεν την τιμωρησαν που για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γιουχαιζαν οι οπαδοι της τον ιερο εθνικο μας υμνο;;;; Ο  χριστοφιας δεν είναι πιο ιερος από τον εθνικο μας υμνο ουτε από το εθνικο μας συμβολο, κανενας ανθρωπος στον κόσμο δεν είναι, ποσο μάλλον ενας ανθρωπος που αγωνιζεται με οσα οπλα διαθετει για να εξαφανισει τον κυπριακο ελληνισμο ετσι ώστε να μπορεσει ευκολοτερα να πετυχει τα εθνοπροδοτικα του σχεδία-διζωνικη δικοινωτικη ομοσπονδια, επαναπροσεγγιση, διεθνισμο, απομακρυνση της μητερας Πατριδας ( μεχρι και τον ακαδημαικο ανδρεα καζαμια επιστρατευσαν για να ερθει να μας αφελληνισει μεσο παιδειας και διαφορους αλλους τηλεκατευθηνομενους ακαδημαικους-ιστορικους ).
2)Βεβηλωση, ιεροσυλια των μεγαλυτερων  Ελληνων Κυπριων ηρωων. Θα βαλουν αντρες ασφαλειας για να προσεχουν τα αγαλματα των ηρωων λες και ηταν εγκληματιες πολεμου. Στην Αυστρια αποκεφαλισαν προτομη του χιτλερ, ακομα και αυτό αποδοκιμαστηκε, ποσο μάλλον να αφοδευεις και να «πνιγεις» με σακουλα τους δικους μας ηρωες που αγωνιστηκαν για την ελευθερια και την Ένωση που τοτε ολος ο κυπριακος ελληνισμος ηθελε.
Πριν κατι μηνες πηγαν σε ένα κοιμητηριο και εκαψαν 25 γαλανολευκες (οσες υπηρχαν δηλαδή) και ο τίτλος στις ειδησεις ητο «εκαψαν σημαιες» ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, και το ειπαν αυτό επειδη κατεβασαν (αλλα δεν εκαψαν) και μια κυπριακή, αυτή που βρισκοταν στον ταφο του κ.Σπυρου Κυπριανου.
ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ;; ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ ,ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ Ή ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;;;;
3)Συνεχιζουν να ασχολουνται με το ατομο που εκαψε τη σημαια επειδη έχει ψυχολογικα προβληματα για να φαινεται αθωα περιστερα η ομονοια.
4)Καποιος πηγε να κανει αναφορα για την διαφορα ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ποδοσφαιρου αλλα εμεινε σε μισολογα και αερολογιες.
Οι ομονοια και τα παρακλαδια της είναι κομματικοποιημενα ποιμνια του ακελ, τα εθνικοφρονα σωματεια δεν ανηκουν σε καποιο πολιτικο κομμα είναι πολιτικοποιημενα και οι περισσοτεροι απλα λενε «ειμαι περηφανος Ελληνας και αγαπω το έθνος μου».
Ακουσα και κατι καλο στην εκπομπη «η γαλανολευκη δεν είναι πολιτικο συμβολο, είναι εθνικο»
5)Μας εχετε τρελλανει με τη σβαστιγκα. Στο τελευταιο παιχνιδι καλαθοσφαιρας που ειδα (νομιζω ΑΠΟΕΛ-ομονοια) ένα ατομο που πηγε να αναρτισει τη σβαστιγκα του εβαλαν ολοι (όχι ενας) τις φωνες και την αφαιρεσε.
6) «Τι γυρευουν οι σημαιες στα γηπεδα» Ξαναακουστηκε και αυτή η ατακα στην εκπομπη. Ρε τρισαθλιοι το εθνικο μας συμβολο το παιρνουμε μονο σε παιχνιδια της ομονοιας, της σαλαμινας, της αλκης και ολων αυτων των εθνοβορων σωματειων για ΕΥΝΟΗΤΟΤΑΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Στο ΑΠΟΕΛ-Ανορθωση υπηρχαν 4-5 σημαιες μονο. Στο παιχνιδι της κυριακης εμεις και παλι δειξαμε τα πιστευω μας, δηλαδή πως για εμας ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ παιρνοντας ΠΑΜΠΟΛΕΣ γαλανολευκες, ενώ οι απεναντι πηραν 3-4 κυπριακες μονο (τη μια την εβαλαν αναποδα) και μια ελληνικη την οποιαν εκαψαν.


7) Διγενης και Τσε: Εσεις ολοι που αποκαλειτε προδοτη τον Γριβα ειμαι σιγουρος πως το 99% δεν εχετε ιδεα τι εκανε ο αρχηγος πριν την ΕΟΚΑ Β’ και την ΕΟΚΑ. Αυτος ο Μεγας ηρωας αγωνιζοταν για 47 χρονια για τα ιδανικα του, για το καλο του ελληνισμο (ελλαδικου και κυπριακου) Γιατί ενας ανθρωπος εθετε τον εαυτο του σε κινδυνο από τα εφηβικα του χρονια μεχρι και τη μερα που πεθανε;;; 47 χρονια, οι Σπαρτιατες πολεμουσαν 40 χρονια.
Τσε: Οι αριστεροι αντί να έχουν για προτυπο τους τους αρχαιους ημων προγονους, Ομηρο-Θεμιστοκλη-Μιλτιαδη-Παυσανια-Περικλη-Σωκρατη-Πλατωνα-Αριστοτελη-Μεγαλεξαντρο-Ηροδοτο-Ευαγορα τον Σαλαμινιο-Ζηνων τον Κιτιευς-Αρχιμηδη-Παλαιολογο-Κολοκοτρονη-Παπαφλεσα-Α.Διακο-Καναρη-Νικηταρα-Μελα-Αυξεντιου-Παλληκαριδη-Μ.Δρακο-Καραολη-Ματση-Κουτσοφτα-Παναγιδη-Καρυο-Λενα-Πατατσο-Ζακο και η λιστα δεν τελειωνει ποτέ, θαυμαζουν έναν ανθρωπο που δεν ηξερε καν που είναι η Κυπρος.
Ατατουρκ: Ακομη και αυτος ο σφαγεας των ομοεθνων μας Ποντιων και Μικρασιατων ειχε αρχές. Ειχε δωσει διαταγη στους αντρες του να μην καψουν το εθνικο συμβολο των Ελληνων.

Και για ακομη μια φορα θα το ξαναγραψω (και θα το γραφω συνεχεια μεχρι να το εμπεδωσουν ολοι)… «εγω νιωθω Κυπραιος». ΔΕΝ ΠΑ’ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ-ΣΟΥΔΑΝΕΖΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ;;;;;
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΝΙΩΘΩ». ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ;;;;;;
ΤΟ  ΟΤΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΘΕΜΑ  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ  ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ  ΚΑΙ  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ . ΔΕΝ  ΠΙΣΤΕΥΩ  ΠΩΣ  ΕΙΜΑΙ   ΕΛΛΗΝΑΣ , ΓΝΩΡΙΖΩ   ΟΤΙ  ΕΙΜΑΙ  ΕΛΛΗΝΑΣ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!