Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ…

Τρία γκολ στα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετά για να πάρουμε την νίκη σε βάρος της ομόνοιας. Ένας αγώνας που δεν θύμιζε ντέρμπι, αλλά προπόνηση για μας, η ομάδα μας έδειξε της πραγματικές της δυνατότητες διασύροντας την ομάδα του λα(γ)ού.

Οι παίχτες μας έδωσαν ένα ξέφρενο ρυθμό στο παιχνίδι, που έκανε τους πιο ακριβοπληρωμένους σε σύνολο παίχτες στην Κύπρο να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.(Δείτε δηλώσεις του μακρίδη και λεάντρο).  


Νικητές δεν βγήκαμε μόνο στο αγωνιστικό μέρος αλλά και στην κερκίδα, εφόσον οι οπαδοί μας δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Σημαντικό είναι ότι δεν ξεφύγαμε από κόσμια πλαίσια πανηγυρισμών(άναμμα φωτοβολίδων) που θα μπορούσε να επιφέρει διακοπή του αγώνα και να χάναμε το παιχνίδι.

Αντίθετα με μας, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομονοίας, έδειξαν πόσο πολύ τους πόνεσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, ανάβοντας φωτοβολίδες με την έναρξη του 2ου . Ντροπιαστική και απαράδεκτη η συμπεριφορά ενός από αυτούς να κάψει ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία. Πρόσβαλε ιδανικά, αρχές, τον προπονητή τους, (Έλληνας), αρκετούς ποδοσφαιριστές τους, (Έλληνες).  Δεν είναι ανάγκη να αναφερθούμε σε εμάς και στους δικούς μας ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές. Πήρε την απάντησή του από τον Διονύση και τα υπόλοιπα παιδιά.


Υποσημειώσεις…

·       -  Η δική μας πράξει να προσβάλουμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μπορούσε να γίνει με διαφορετικό και πιο έμμεσο τρόπο. Δεν μας αρέσουν τα όσα κάνει και λέει αλλά βρίσκεται στην θέση αυτή μέσω ενώς θεσμού που γεννήθηκε στην μητέρα Πατρίδα.

·        - Πορτοκαλοί και θύρα 9(πορτοκαλιά) έδειξαν την αντιθεσή τους στην δημιουργία της κάρτας οπαδού. Εμείς με πιο παραστατικό τρόπο.

·          -Sold out από εμάς με 10.040 οπαδούς μας να βρίσκονται στις κερκίδες του ΓΣΠ.

·        - Πολύ παράξενο το ότι οι αντιπαλοί μας επέστρεψαν 1000 περίπου εισητήρια, από τα 8000 που τους αναλογούσαν. Μας τρελένουν κάθε χρόνο πως παίρνουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο από εμάς, αλλά δεν κατάφεραν να πωλήσουν 8000 στο ντέρμπι αιωνίων. ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ; Παράξενο, πολύ παράξενο…

·       -  Εκπληκτική η παρουσία του Μπίδη κάτι που μας άρεσε και θέλουμε να βλέπουμε συνέχεια από τον αρχηγό μας.

·        - Το γκολ του Πίντο δεν έπρεπε να μετρήσει εφόσον η μπάλα κτυπά στο χέρι του παίχτη μας.(Δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο, ούτε ο διαιτητής αλλά ούτε και επόπτης γραμμών)

ΥΓ: Μην σταματάς τις τούμπες ρε Αιλτον θεέ…

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!