Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Το ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ και αθάνατο θα ζει...

Με την σειρά μου σας καλωσορίζω στο νέο μας blog http://www.apoel-wallpapers.blogspot.com. Ελπίζουμε να σας αρέσουν αυτά που θα ανεβαίνουν στη σελίδα μας wallpapers, photos και διάφορα άρθρα.Πρώτο θέμα της στήλης μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το νέο ταξίδι του ΘΡΥΛΟΥ μας στην Ευρώπη.

Όλοι λένε ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Jablonec. Εμείς λέμε ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να σκοράρει όχι μια φορά αλλά περισσότερα γκολ και να περάσουμε πανηγυρικά στην επόμενη φάση. Με την καλή παρουσία που είχαμε στο Γ.Σ.Π. και τις πάμπολλες ευκαιρίες που είχαμε να σκοράρουμε, βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά. Θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να πετά και περισσότερους παίχτες μας να ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ.

Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούμε την αντίπαλο μας που όπως έδειξε είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αρκετά γρήγορη με την μπάλα στα πόδια.

Εννοείτε πως θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι από αυτούς, εφόσον θα παίζουν στην έδρα τους και μπροστά στον δικό τους κόσμο.

Άξιο σημείο αναφοράς είναι και ο δικός μας κόσμος που για ακόμα μια φορά θα είναι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Στην παραμυθένια Τσεχία θα βρεθούν πέραν των 150 οπαδών μας και με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, θα κάνουν τους Τσέχους να μείνουν με τα μάτια ανοικτά και να νιώσουν οι παιχταράδες μας τη ψυχή του ΑΠΟΕΛ, τον εκπληκτικό Κόσμο του.

FORCA APOELLARA OEOEOE...

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!