Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΜΠΟΥΜΜΜΜ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥ…

Μέσο αυτής της στήλης θα σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των παιχτών μας μετά από κάθε αγώνα. Ποιοι μας άρεσαν και ποιοι όχι και που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα μας. Θα κάνουμε ποδαρικό με τον χθεσινό μας αγώνα.


Διονύσης Χιώτης: Για μια ακόμη φορά ο εκπληκτικός φύλακας άγγελος μας έδειξε το αστείρευτο ταλέντο του και την αγάπη που τρέφει για την ομάδα μας. Ο Διονύσης ήταν εκπληκτικός ψες. Σχεδόν αλάνθαστος σε όλες τις τοποθετήσεις του και κάνοντας σπουδαίες αποκρούσεις κράτησε τους Ισπανούς μακριά από τα δίχτυα της ομάδας μας.(εκτός από την φάση του γκολ). Δίνουμε ένα 9.5/10.

Μπόμπαν Γκριντάροφ: Ο υψηλόσωμος αμυντικός μας είχε καλή παρουσία χθες και έδωσε λύσεις στις λίγες φορές που μας έκλεισαν στα καρέ μας οι αντίπαλοι μας. Πολύ λίγα τα λάθη του τα οποία ευτυχώς δεν μας στοίχησαν. 7.6/10.

Πάολο Ζόρζε: Ο καλύτερος μας παίχτης χθες το βράδυ δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Πορτογάλο. Τοποθετημένος σωστά σε όλες της φάσης έκοψε αρκετές από της προσπάθειες των Ισπανών. Ήταν άψογος και στο ψηλά αλλά και στα χαμηλά μαρκαρίσματα. 10/10

Γουίλιαμ Μποαβεντούρα: Εξαιρετικός και ο Μπόα χθες, δεν άφησε περιθώρια στη Χετάφε να κάνει παιχνίδι από αριστερά. Δημιουργήθηκαν ορισμένα κενά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά κατά τ’ άλλα ήταν περίφημος ο Βραζιλιάνος.8.6/10

Άθως Σολωμού: Μακριά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο έμεινε ο Άθως και σε πολλές περιπτώσεις βρεθήκαμε εκτεθειμένοι από τα άτσαλα και άκυρα μαρκαρίσματα του νεαρού μας άσσου. Είχε μερικά ξεσπάσματα αλλά μέχρι εκεί. Βρέθηκε σε κακή μέρα ο νεαρός και ελπίζουμε να αφήσει πίσω την ψεσινή του εμφάνιση και να δείξει στην συνέχεια πως δίκαια τον εμπιστεύεται Ιβάν και κόσμος.5.5/10.

Σάββας Πουρσαιτίδης: Μπήκε ως αλλαγή στο τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού και τα πήγε πολύ καλά. Κάλυψε το κενό του Μπόα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος αποχώρισε τραυματίας. Όσο αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός θυμίζοντας μας πως αν και στα 34 του βρίσκεται σε εξαίρετη φόρμα.7/10.

Γιοστ Μπρούρσε ή Γιοκ: Ο Ολλανδός ήταν ο χειρότερος μας παίχτης στο γήπεδο. Φαίνεται καθαρά πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο ρόλο του αμυντικού χαφ. Ο πιο αργός από όλους. Δεν μπόρεσε να μαρκάρει καθόλου και στις ελάχιστες φορές που το έπραξε έκανε φάουλ, ιξού και η κόκκινη. Προτείνουμε στον προπονητή μας να τον δοκιμάσει στην περσινή του θέση και να πάρει ο Χρύσης ή ο Σατσιάς την θέση αυτήν.2/10

Γκουστάβο Μαντούκα: Μέτριο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο μας που δείχνει να θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Πίσω από τον καλό του εαυτό συγκριτικά με τις εμφανίσεις που είχε στην ΑΕΚ Αθηνών. 5.9/10.

Έλιο Πίντο: Ο πιο σταθερός μας παίχτης την περσινή περίοδο ήταν ένας από τους πιο ασταθής ψες. Τρεις φορές τουλάχιστον έδωσε λανθασμένη πάσα η οποία κατέληξε σε ξένα πόδια.6/10.

Νούνο Μοράις: Έκανε ότι μπορούσε ο Νούνο. Ήταν πολύ κινητικός αλλά δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.7/10.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Μοιραίος του χθεσινού αγώνα ο Μπίδης μας που έχασε το πέναλτι. Φάνηκε στη συνέχεια πως τον επηρέασε γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις παρακρατούσε την μπάλα ενώ είχε πολλές επιλογές για να δώσει την πάσα.7.5/10.

Αίλτον Αλμέιδα: Ο μοναδικός παίχτης μας που κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Χετάφε. Κέρδισε το πέναλτι και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα ο Βραζιλιάνος, που δεν ήταν αρκετό για να μας χαρίσει την πρόκριση. Τα έβαζε με τρεις και τέσσερις αντίπαλους βγαίνοντας νικητής και με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα.8.9/10.

Εστεβάν Σολάρι: Δεν κατάφερε να δει δίχτυα ο Τάνο αν και είχε πολλές ευκαιρίες να το πράξει. Καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό που φάνηκε να κουράστηκε στο τέλος.7.8/10

Ιβάν Τρισκόφσκι: Ο Σκοπιανός που μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή είχε καλή παρουσία και 2-3 ευκαιρίες να σκοράρει. Ούτε και αυτός τα κατάφερε αλλά έδειξε ικανός να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα μας.7/10.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!