Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΠΑΑΑΑ…

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας το πρωτάθλημα, κερδίζοντας 1-0 τον Ερμή στο άδειο Γ.Σ.Π. Το γκολ του Μπίδη στο 39΄ της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να μας δώσει τους τρεις βαθμούς που ήταν και το ζητούμενο αλλά η απόδοση των παιχτών μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μας άφησε ικανοποιημένους.


Με στεναχώρια γράφουμε πως είδαμε μια διαφορετική ομάδα από αυτήν που είδαμε πριν από τέσσερεις μέρες ενάντια σε μια πολύ πιο δυνατή αντίπαλο από τον Ερμή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κινητικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Καταφέραμε να σκοράρουμε με έναν σπουδαίο συνδυασμό και με καθαρότερο μυαλό θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αντί αυτού όμως, πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0.
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας άλλαξε και από ‘έγχρωμη’ έγινε ‘μαυρόασπρη’. Τα ινία του αγώνα πήρε ο Ερμής και εμείς είχαμε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο, αλλά πλην από το γυριστό σουτ του Aίλτον δεν δημιουργήσαμε κάτι το αξιόλογο. Το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ το οφείλουμε στον Διονύση, που για ακόμα μια φορά ήταν εκπληκτικός και στην τύχη.

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, πως στην έδρα μας παίζαμε τόσο άσχημο και ανούσιο ποδόσφαιρο. Λες και ξαφνικά έσβησαν οι μηχανές, λες και στο ημίχρονο έγιναν αλλαγή οι 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές μας. Ποιος ευθύνεται, δεν ξέρω, ούτε θέλω να γνωρίζω και ούτε δικαιολογίες μου αρέσει να ακούω. Το μόνο που ζητάμε από την ομάδα μας, ως φίλαθλοι είναι να παίζει για 90 λεπτά, με το ίδιο πάθος και ζήλο έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται από μόνα τους. ΞΥΠΝΑΤΕ…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
Apoellos  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!