Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ…

Εδώ και χρόνια οι πάντες γνωρίζουν πως σχεδόν καμιά κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να έχει ισοσκελή προγραμματισμό. Τα ψηλά συμβόλαια που δίνονται σε παίχτες μαζί με την μη ρευστότητα χρημάτων στα ταμεία των ομάδων οδηγούν σε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς...


Όπως όλοι έτσι και η δική μας ομάδα βαδίζει στο ίδιο μοτίβο. Κάθε χρόνο έχουμε έλλειμμα, κάθε χρόνο τρέχουμε να καλύψουμε ποσά που δεν είναι και καθόλου μικρά. Με το νέο σύστημα της Ουέφα όλες οι ομάδες δεν θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα από όσα μπαίνουν στα ταμεία τους.

Με λίγα λόγια για να έχουμε ένα σταθερό μπάτζετ κάθε χρόνο, στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος μας στους ομίλους ή του Γιουρόπα ή του Τσάμπιονς λικ. Μόνο τότε θα βγούμε δυνατοί από τα νέα οικονομικά μέτρα που θα εφαρμοστούν. Υπάρχει κι άλλη λύση φυσικά, να βρεθεί ένας ή περισσότεροι παράγοντες που θα βάζουν κάθε χρόνο με μορφή δωρεάς, 10 εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό της ομάδας μας. Μέχρι στιγμής όμως δεν εμφανίστηκε κανένας να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία.

Άλλοι τρόποι οικονομικής εξέλιξης της ομάδας μας υπάρχουν και ένας από αυτούς είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Υπάρχουν σχέδια έτσι ώστε το προπονητικό κέντρο στην Κοκκινοτριμιθιά να εξελιχτεί σε γήπεδο αλλά για αρχή πρέπει να αρχίσει αυτό να κτίζεται. Σκεφτείτε τα οφέλη που θα έχουμε και θα δείτε πως ο δρόμος είναι ανοιχτός αλλά εμείς μένουμε κολλημένοι στο ίδιο σημείο.
Ο νοών νοείτω…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Αpoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!