Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…

Μετά από την ήττα μας στο Παραλίμνι άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω διάφορες πληροφορίες που αφορούν τον προπονητή μας, τους παίχτες μας, την διοίκηση και την ιατρική ομάδα της ομάδα μας.

Δηλαδή για να καταλάβουμε και εμείς καλύτερα, την προηγούμενη αγωνιστική, που η εικόνα της ομάδας μας ήταν περίπου η ίδια όλα αυτά τα προβλήματα δεν υπήρχαν;
  1.    Οι παίχτες μας πριν τρεις βδομάδες ήταν όλοι αγαπημένοι μεταξύ τους;
  2.    Ο Ιβάν δεν είχε κανένα παράπονο από την εμφάνιση των παιχτών μας;
  3.    Ο Ιβάν είχε τον έλεγχο στα αποδυτήρια;
  4.    Τα προβλήματα τραυματισμών λύθηκαν;
  5.    Η διοίκηση δεν κάνει  σωστά την δουλειά της;
Ξεκάθαρο το μήνυμα του Ιβάν…

Πως γίνεται ξαφνικά όλα αυτά να βγαίνουν προς τα έξω; Δεν προσπαθώ να αναιρέσω τα γραφόμενα άλλων σελίδων και ούτε ξέρω κατά πόσο οι πιο πάνω πληροφορίες είναι αληθής ή όχι. Φυσικά αν όλα αυτά ευσταθούν τότε πολύ σωστά πρέπει να προσεχθούν και μαζί διοίκηση-προπονητής-παίχτες-τεχνικό και ιατρικό τιμ να βρουν τις λύσεις γιατί τέτοιες εμφανίσεις δεν θέλουμε να ξαναδούμε.

 Όπως μου είπε ένας φίλος-αναγνώστης σε προηγούμενο μου άρθρο, δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε τόση πίκρα προς τα έξω. Ναι, είμαστε απογοητευμένοι από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας στο πρωτάθλημα αλλά ακόμα είναι αρχή και υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρει η ομάδα το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Ελπίζουμε να γίνει με τον επερχόμενο μας αγώνα με την Ανόρθωση έτσι ώστε να πάρει η ομάδα τα πάνω της.
ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΑΣ.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛ..

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
apoellos   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!