Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΗ-ΕΘΝΙΚΗ

Οχτώ συνολικά ποδοσφαιριστές μας λείπουν από τον Αρχάγγελο λόγο εθνικών υποχρεώσεων. Έξι για την Εθνική μας και δύο για την εθνική Σκοπίων. Απόψε, στις 22:45, η Εθνική μας δίνει σημαντικό αγώνα ενάντια στην Πορτογαλία και το γεγονός αυτό μας ξυπνά μνήμες από το δικό μας πέρασμα στην χώρα του Ρονάλτο όπου πέρσι αντιμετωπίσαμε την Πόρτο. Εν πάση περιπτώσει, ευχόμαστε στην Εθνική μας καλή επιτυχία και να γυρίσουν οι διεθνής μας πίσω χωρίς προβλήματα...


Όπως πληροφορηθήκαμε η κατάσταση με τους τραυματίες στην ομάδα μας όσο πάει και καλυτερεύει. Οι παίκτες μας που είχαν προβλήματα τραυματισμών δείχνουν σημάδια βελτίωσης και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή μας. Μας χαροποιεί το γεγονός αυτό γιατί θα έχουμε γεμάτο ρόστερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας, τους δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο άμεσο μέλλον.

Προγραμματίστηκε και φιλικό παιχνίδι για αύριο στις 19:00 στον Αρχάγγελο, με τον Ηρακλή Γερολάκκου. Αυτό φανερώνει τις προθέσεις του Ιβάν να τους κρατήσει όλους σε ετοιμότητα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών μας για ευνόητους λόγους.
Αν τα συνοψίσουμε όλα μαζί, η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε γάντι για την ομάδα μας. Οι περισσότεροι παίχτες μας θα ξεκουραστούν αλλά και οι τραυματίες μας θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης πριν καλά, καλά αρχίσει το πρωτάθλημα.

Υ.Γ.1: Δεν κάλεσαν τον Άθω στην Εθνική.

Υ.Γ.2: Μην ακούτε τις φήμες. Χρύσης για πάντα στο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!