Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΕΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ..ΑΠΟΕΛΛΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ..

Για ακόμα μια φορά η ομάδα μας δεν κατάφερε να νικήσει έναν αντίπαλο που έδειξε πως δεν μπορούσε να μας κόψει βαθμούς. Έτσι είναι όμως, η μπάλα τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο και υπαίτιοι για αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μας. 1-1 το αποτέλεσμα στο παφιακό με την ομάδα της Πάφου να έχει καθαρό πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Γιοβάνοβιτς: «Χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε»

Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να μας δώσει τους τρεις βαθμούς και επισκιάστηκε από την μέτρια εμφάνιση του δεύτερου μέρους. Δεν καταφέραμε να απειλήσουμε άμεσα την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα της Πάφου εκτός από μερικές περιπτώσεις. Δεν θέλω να γίνω βαρετός έτσι δεν θα σχολιάσω περισσότερα για το πώς εξελίκτικε το σημερινό μας παιχνίδι.

Είμαι περίεργος όμως να δω τις δηλώσεις τόσο του Ιβάν όσο και των υπόλοιπων προσώπων του διοικητικού συμβουλίου. Υπολογίζω πως θα αναφερθούν για ακόμη μια φορά στην μη τελείωση των φάσεων που δημιουργήσαμε και στο χαμένο πέναλτι του Αλμέιδα που αν σκόραρε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα κυλούσαν όλα όμορφα για την ομάδα μας.
Τι θα πούνε για την διαιτησία σήμερα; Αναμένω στο ακουστικό…

Nέες απώλειες για ΑΠΟΕΛ

Το ότι χάσαμε βαθμούς και πάλι δεν σημαίνει πως είμαστε εκτός πρωταθλήματος, ούτε χρειαζόμαστε καινούργιο προπονητή. Άλλα πράγματα χρειάζονται και ελπίζουμε πως θα αλλάξουν στην συνέχεια..

ΑΠΟΕΛ ΟΛΕ..ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΠΟΥΡΕ..

Αpoellos   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!