Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ…

Φαίνετε πως οι παίχτες μας δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη γιατί τέτοιες εμφανίσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αξία και την ποδοσφαιρική τους κλάση. Μετά το παιχνίδι με τον Ερμή είπαμε πως το πρωτάθλημα δεν το κερδίζουμε με σβησμένες μηχανές και είχαμε δίκαιο. Στο δεύτερο παιχνίδι για το πρωτάθλημα δεχτήκαμε και την πρώτη μας ήττα σε μια έδρα που δεν μας βγαίνει εδώ και χρόνια...


Για να πούμε την αλήθεια εμένα δεν μου μύρισε, ούτε πέρσι ούτε φέτος εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά εντός. Τρεις χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ βρέθηκαν στο Τάσος Μάρκου για να υποστηρίξουν την ομάδα μας και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε. Μάταια όμως προσπάθησαν γιατί πλην μερικών παιχτών μας, οι υπόλοιποι ήταν για τα κλάματα.

Δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καθαρή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Έπρεπε να δεχτούμε πρώτα το γκολ για να μπούμε με αξιώσεις στην περιοχή της Ένωσης και να πιέσουμε λίγο τους αντιπάλους μας. Στο δεκάλεπτο που ακολούθησε προσπαθήσαμε να φέρουμε στα ίσα το ματς, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό δεν γίνεται τίποτα.

Για μια ακόμη φορά είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοση της ομάδας μας και περιμένουμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα ανεβάσουμε ρυθμούς, συνδυάζοντας θέαμα και καλό αποτέλεσμα.
Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…

Αpoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!