Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ…

Με νίκη 2-1 προχώρησε η ομάδα μας χθες στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καλή εμφάνιση από τους παίχτες μας νοουμένου των περιστάσεων της προηγούμενης εβδομάδας. Η νίκη αυτή θα έχει ως επακόλουθο να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσει η μουρμούρα και η αμφισβήτηση της ομάδας μας και του προπονητή μας.


Σχετικά με το παιχνίδι είδαμε την ομάδα μας να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο μετά το 20΄ φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η Ανόρθωση δεν μπορούσε να μας απειλήσει εφόσον είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Δυστυχώς κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι με ένα υπέροχο τέρμα του ΘΟΚκά. Ευτυχώς η απάντηση- ισοφάριση μας ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου με γκολ οφσάιντ του Αλμέιδα. (Διευκρίνιση: σε θέση οφσάιντ βρισκόταν ο Μοραίς που επηρέαζε την φάση). Στα συν του πρώτου ημιχρόνου είναι η εξαιρετική παρουσία του Τρισκόφσκι, ο οποίος έκανε ότι ήθελε στην αριστερή πλευρά κάνοντας κόσμο και προπονητικό τιμ να παραμιλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν όλοι πλην του αρχηγού μας Μπίδη τον οποίο αντικατέστησε ο Άνθως. Ο Μπίδης φάνηκε να ήταν έξω απ’ τα νερά του, νευρικός, χωρίς καθαρό μυαλό και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Ιβάν. Η αλλαγές συνεχίστηκαν στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μαρσίνιο στην θέση του Τάνο. Με την είσοδο του Μαρσίνιο όλα άλλαξαν, η ομάδα έπαιζε πιο ελεύθερα και καταφέραμε με τις δυο αλλαγές μας να σκοράρουμε το γκολ της νίκης. Λίγο έλειψε να σκοράρουμε και τρίτο τέρμα με τον Νεκτάριο που και αυτός μπήκε ως αλλαγή στο τέλος του αγώνα.

Γενικά συμπεράσματα:

1.    Ο Μαρσίνιο είναι αναντικατάστατος και τον χρειαζόμαστε γερό και δυνατό.

2.    Ο Τρισκόφσκι μπορεί να εξελιχθεί σε παίχτη για μεγάλα πράγματα. (Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).

3.    Ο Μπίδης πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του και να γίνει ο Μπίδης που όλοι ξέρουμε.

4.    Άδικα παραγκωνίστηκε ο Χρύσης σε προηγούμενα παιχνίδια. Έδειξε πως έχει μια θέση στην εντεκάδα και μπορεί να προσφέρει πολλά.

5.    Ο Τάνο θα σκοράρει την επόμενη αγωνιστική και μετά ποιος τον πιάνει. (Αν παίξει.)

6.    Επιστρέφει στην εντεκάδα ο Άνθως ( ίσως στην θέση του Μπίδη).

ΥΓ: Η πρόβλεψη μας για την αρχική εντεκάδα ήταν λάθος, κάτι που δείχνει πόσο απρόβλεπτος είναι ο προπονητής μας. 

apoellos 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!