Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ…ΟΜΙΛΟΥΣ ΞΑΝΑ..

ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ…ΟΜΙΛΟΥΣ ΞΑΝΑ..
Αν έχετε διαβάσει το χθεσινό μας άρθρο, είχαμε πει πως το μόνο που μας έλειπε ήταν το εύκολο γκολ. Η ομάδα μας χθες πέρασε σαν σίφουνας  από την Τσεχία σκοράροντας 3 γκολ, που θα μπορούσαν να είναι 4 ή ακόμα και 5.

Δεν θα ασχοληθούμε με το χαμένο μας πέναλτι ούτε για τις χαμένες μας ευκαιρίες ούτε καν με την απροσεξία του Χιώτη. Θα γράψουμε μόνο για τους παίχτες κλειδιά, που μας έδειξαν πως βρίσκονται στο ΑΠΟΕΛ μας για να γράφουν ιστορία και να μας κάνουν περήφανους.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Ο πιο κινητικός και ουσιαστικός μας παίχτης μέσα στο γήπεδο ψες δεν ήταν άλλος από τον Μπίδη μας. Έδειξε πόσο μεγάλος παιχταράς είναι αφού με τις ενέργειες του πήρε την υπόθεση γκολ πάνω του. Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση, έδωσε έτοιμα γκολ σε Ζόρζε και Σολάρι και κέρδισε το χαμένο μας πέναλτι. Το γεγονός πως ένα δικό μας παιδί ήταν ο καλύτερος παίχτης στο γήπεδο, μας κάνει να αναφερθούμε στο θέμα της ανάδειξης και εξέλιξης νεαρών και ταλαντούχων παιδιών από της ακαδημίες μας που τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνισης. (Θα αναλύσουμε το θέμα σε μεταγενέστερο στάδιο)

Εστεπαν Σολάρι, Γκουστάβο Μαντούκα και Μαρσίνιο: Ο Σολάρι σκόραρε και πάλι, ένα γκολ βγαλμένο από όνειρο κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν. Ήταν πολύ πιο έτοιμος από τον προηγούμενο αγώνα και περιμένουμε να ανάψουν για καλά οι μηχανές του Τανο-train.
Ο Μαντούκα και Μαρσίνιο χόρεψαν το δικό τους σάμπα στο γήπεδο. Ο πρώτος είχε εξαιρετικά πατήματα στο γρασίδι και επιζητούσε με μανία να σκοράρει αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε. Όσο για τον δεύτερο όσο και να προσπάθησαν οι αντίπαλοι μας δεν κατάφεραν να του πάρουν την μπάλα από τα πόδια. Μαγικός ακόμα μια φορά ο Μαρσίνιο που κατάφερνε να απελευθερωθεί ανάμεσα από μαρκαρίσματα 2 ή 3 παιχτών κάθε φορά.

Άιλτον Αλμέιδα: Πολύ καλή και η παρουσία του νεοαποκτηθέντα μας   Βραζιλιάνου επιθετικού, που στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε δήγματα υψηλής τεχνικής. Κέρδισε πολλές φορές την μπάλα και επιχείρησε να σκοράρει ανεπιτυχώς. Περιμένουμε εκπληκτικά πράγματα από τον 26χρονο που θα ανεβάσει πιο ψηλά το επίπεδο μας.
Υ.Γ: Σε λίγο περισσότερα για την κλήρωση.

FORCA APOELLARA OEOEOE

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!