Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…

Φυσικά και όλοι καταλάβατε σε ποιον ποδοσφαιριστή μας θα αναφερθούμε. Ο ‘Αντριαν Σικορά είναι η πιο αποτυχημένη μεταγραφή μας τα τελευταία χρόνια. Ήρθε σαν ο παίχτης κλειδί που θα μας χάριζε το εύκολο γκολ. Αντί αυτού, τον είδαμε να σκοράρει 2 φορές σε ένα παιχνίδι και μετά μεταμορφώθηκε σεCasper-φάντασμα. Οι πολύμηνοι τραυματισμοί του τον άφησαν εκτός γηπέδου για περισσότερο από ένα χρόνο και αυτό πρέπει να προβληματίσει αρκετούς.

Είναι φανερό πως ο λεγόμενος SMS πρέπει να φύγει από την ομάδα μας. Υπάρχει φέτος πληθώρα επιθετικών στο ρόστερ μας, που και να μπορέσει να επανέλθει δεν θα πάρει θέση βασικού, πλην ελάχιστων παιχνιδιών (αν δεν τραυματιστεί εκ νέου). Πιστεύουμε πως ο Σολάρι, Αλμέιδα, Τρικόφσκι και Μίρο μπορούν φέτος να καλύψουν τις επιθετικές βλέψεις μας αλλά και να αλληλοκαλύψουν οποιανδήποτε απουσία παρουσιαστεί.

Κατά την άποψη μας ο Σικορά δεν έχει και ούτε πρόκειται να προσφέρει κάτι σημαντικό στην ομάδα μας. Καταλαμβάνει μια θέση ξένου και επιβαρύνει το βαρυφορτωμένο, για φέτος, budget μας. Αν η διοίκηση και τεχνική ηγεσία θελήσουν να φέρουν ακόμα ένα παίχτη, ο μοναδικός που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο SMS.

Υ.Γ: Ο Σικορά δεν έχει δήξει κάτι περισσότερο από ότι δείχνουν αρκετά νέα παιδιά που προπονούνται στις ακαδημίες μας εδώ και αρκετά χρόνια. Καλά θα κάνουν κάποιοι να δώσουν ευκαιρίες στους νεαρούς που θέλουν να παίξουν και να μην κρατάνε τον κάθε Σικορά φοβούμενοι την αρνητική κριτική του κόσμου μας.

Υ.Γ.2: Ξεχάσαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους οπαδούς μας βρέθηκαν στην Τσεχία και έσπρωξαν την ομάδα μας στην νίκη.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!