Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

Απομένουν μόνο λίγα 24ωρα για να ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης για τις κυπριακές ομάδες, αλλά η μόνη ομάδα που είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της, δεν είναι άλλη από την δική μας.

Στην ομόνοια ασχολούνται ακόμα με τον πατσατσόγλου που δεν λέει να σταματήσει τις διακοπές του εδώ και 1 χρόνο. Η Ανώ διώχνει τους πάντες και περιμένουν να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ αλλά και να πάρουν φέτος το πρωτάθλημα.

 

Εμείς όμως το βιολί μας. Το Γ.Σ.Π ντύνεται πορτοκαλί και μυρίζει ηφαίστειο που θα εκραγεί την Πέμπτη. Ο απίστευτος μας κόσμος πιστεύει στην ανατροπή-πρόκριση και τρέχει για να αγοράσει ένα μαγικό χαρτάκι.

Το φωτογράφημα του.. παροξυσμού! (Ανακοίνωση)Δεν είναι τυχαίο το γεγονός αυτό, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε ο δωδέκατος, δέκατος τρίτος, δέκατος τέταρτος και βάλε παίχτης της ομαδάρας μας. Όπως είπε και ο Άιλτον ‘Εμείς πέρσι χάσαμε το παιχνίδι στην προθέρμανση’ γιατί όχι και αυτοί;

Με τον παλμό μας και τα τραγούδια μας την Πέμπτη πρέπει να δείξουμε στους υπερόπτες αντιπάλους μας ποιο θα είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Κλείστε τα αυτιά σας Ισπανοί γιατί σαν τραγούδι από τις Σειρήνες, βγαλμένες από την Ελληνική μυθολογία θα είναι τα τραγούδια μας.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ..
                                    
ΓΑ*Α ΤΑ Μ**Ν*Α ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…
ΖΑΛΙΖΟΜΕ…

FORCA APOELLARA
Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!