Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ….

Ποιος μπορούσε να φανταστεί πέρσι πως, στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη θα νικούσαμε 3-1 και όλοι μας  θα πετούσαμε στους επτά ουρανούς, με την είσοδο μας στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, στους ομίλους τουChampions league. Σε μια βδομάδα από τώρα θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με την ιστορία και σαν να ήταν χθες, σαν έτοιμοι από καιρό, θα βρεθούμε στους ομίλους του Europa league...

 

Η εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας μας χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη από όσες είδαμε μέχρι τώρα. Σαν μια σειρά που την βλέπεις σε επανάληψη, το καλοκαρδισμένο ρολόι του Ιβάν δούλεψε ξανά και με λίγη παραπάνω τύχη θα φεύγαμε με καλύτερο σκορ από την Ισπανία. Ήμασταν καλύτεροι και θα τους κερδίσουμε στην έδρα μας γιατί μπορούμε και το θέλουμε.

Όλοι οι παίχτες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν περήφανους ξανά. Ένας εξαιρετικός Μαρσίνιο που όσο πάει γίνεται και καλύτερος, ένας Άθως που βγάζει φωτιές και ένας ακούραστος Μοραίς που μας έλειψε τα τελευταία παιχνίδια ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν στον αγώνα εφόσον και οι έντεκα ήσαν υπέροχοι.


Πιο υπέροχοι ήταν οι 900 περίπου οπαδοί μας. Μας έκαναν περήφανους εφόσον δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και έδωσαν μια μικρή γεύση στους υπερόπτες Ισπανούς τι θα γίνει στο κατάμεστο από Αποελίστες Γ.Σ.Π. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα στον Θρύλο μας.

Το Γ.Σ.Π θα το γεμίσουμε και μετά θα το ‘γκρεμίσουμε’…

Υ.Γ: ‘Άστε τους άλλους να κλαίνε..   

FORCA APOELLARA

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!