Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

Με ανυπομονησία περιμένουμε όλοι μας να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται απόψε, στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίων  της Γιαπλονετς. Με το ευρωπαϊκό ταμπεραμέντο που μας διακατέχει ελπίζουμε πως θα πάρουμε την πρόκριση που οδηγεί στα play offs τουEuropa league. Ένα ΑΠΟΕΛ, που οδηγείται με μαεστρία από τον στρατηγό ΙΒΑΝ, απόψε καλείται να μας κάνει και πάλι περήφανους.


Περιμένουμε να δούμε τον φύλακα άγγελο μας, Διονύση Χιώτη, να ανοίγει και πάλι τα φτερά του, και μαζί με την φρεσκαρισμένη τετράδα της άμυνας μας να μην  αφήσουν τους Τσέχους να γίνουν απειλητικοί. Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στους δύο κεντρικούς αμυντικούς μας, Ζόρζε και Γκριντσάροφ, γιατί γνωρίζουμε πως συνεργάζονται άψογα.

Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο ιπτάμενος Μπόα από τον οποίο ευελπιστούμε πως θα ανταποκριθεί όχι μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα άλλα και σε συνεργασία με τον Μαντούκα να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στο επιθετικό τομέα της ομάδας μας .
Τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας θα καλύψει ο Άνθος Σολωμού. Το καινούργιο αστέρι μας, φαίνετε πως δεν έχει όριο στην ποδοσφαιρική του ανέλιξη και μαζί με το δικό μας παιδί, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη αναμένουμε αποτελέσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο και να ζορίσουν τους αντιπάλους μας.

Στη μεσαία γραμμή περιμένουμε μερικές αλλαγές από τον προπονητή μας γιατί ο Μπρούερς, στον νέο ρόλο του ως αμυντικό χαφ, δείχνει να είναι λίγο βαρύς. Ίσως ο ρόλος του κεντρικού αμυντικού να του ταιριάζει καλύτερα, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε περσινή του συνέντευξη.

Πίντο και Μαρσίνιο διεκδικούν θέσεις στην αρχική ενδεκάδα. Εμείς θέλουμε να δούμε και τους δύο να αγωνίζονται. Τον πρώτο γιατί μας έχει λείψει η παρουσία του και οι φαρμακερές μπαλιές του και τον δεύτερο γιατί θέλουμε: ΚΙΑΑΑΛΛΛΟ ΣΑΜΠΑ ΜΑΡΣΙΝΙΟ..ΚΙΑΑΑΛΛΟ ΣΑΜΠΑ ΜΑΡΣΙΝΙΟ…

Αφήσαμε στο τέλος το αγαπημένο παιδί όλων μας, Εστεπάν Σολάρι. Έδειξε από νωρίς την μεγάλη του αγάπη για τα αντίπαλα δίκτυα, κάνοντας τους επικριτές του να σωπάσουν. Όλες σχεδόν οι επιθετικές μας προσπάθειες έχουν τελικό αποδέκτη τον ΤΑΝΟ, είτε παίζουμε με μπαλιές είτε με την μπάλα στα πόδια. Συμπέρασμα μας, πιο σωστές μεταβιβάσεις μπορούν να μας δώσουν το εύκολο γκολ που είναι το μόνο που μας λείπει.

Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας, που το πιο πιθανό θα βρίσκονται στον πάγκο, αν τους δοθεί η ευκαιρία να μπουν στον αγώνα είμαστε σίγουροι πως θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να πετύχει η ομάδα μας τον στόχο της.
FORCA APOELLARA OEOEOE…..

Υ.Γ: ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ…
Εφιαλτικά κύλησε η βραδιά για την ομόνοια, η οποία εκτός έδρας γνώρισε την συντριβή με 4-1 από την Σάλσμπουργκ. Κανείς δεν περίμενε μια τόσο βαριά ήττα, ούτε καν εμείς. Η εμφάνιση της αιώνιας αντιπάλου μας ήταν απογοητευτική και δεν θα δει τα αστέρια παρά μόνο αυτά στη φανέλα της.

Apoellos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όχι στα Greeklish! Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!